(#3) Napisano 3 lis 2015, o 18:34
10:18 Gdy chowałem się za ścianę koleś był po prawej stronie tunelu, wiadome więc, że będę celował w prawo i próbował zeskanować.
10:32 Czekał mnie skręt w lewo, wiadome więc, że będę celował w lewo, nie wiedziałem, że tam jest, gram nieudolnie to prawda, tłumacze to półroczną przerwą.
12:56 To raczej oczywiste, że staram się celować w okolice głowy... Tu nie widzę niczego, do czego można się przyczepić, wszystko widziałem podczas strzelaniny, więc wiedziałem gdzie mam celować.
14:18 Zagranie schematyczne, rzucenie defensywnego he "w razie co", dalsze fragi to seria celnego strzelania.
Na prawdę grałem czysto, nadal proszę o unbana. Można łatwo zauważyć, że moje zachowania są dość schematyczne (celownik zawsze na wysokości głowy, sposób rzucania he, sposób patrzenia za róg ścian, tunelu). Jest to wynikiem około 10 letniej praktyki w cs 1.6 (z wieloma przerwami). Pragnę dodać, że na początku tej mapy wcale nie szło mi dobrze, dopiero potem opracowałem moją (de facto skuteczną) "strategię" na tę mapę. Zapewniam, że nie używam niedozwolonego oprogramowania i proszę o unbana.
Pozdrawiam