Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[FFA]Robson - SrutututuPeczekDrutu

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Prośby pisane bez wzoru będą automatycznie odrzucane, a tematy zamykane i/lub usuwane!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.

Nick podczas gry:
IP/SteamID:

Data zdarzenia:
Powód bana:
Opis sytuacji:

Screeny: Screeny należy spakować w formacie ZIP/RAR i wrzucić pod link podany obok --> LINK*
AmxBans: Po wejściu w podany obok link, należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID. --> LINK**
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

____________________________________________________________________________________________________________________

* Wszystkie zdjęcia powinny znajdować się w jednej paczce (w niezmienionym formacie BMP) spakowane w RAR lub ZIP i wrzucone w podany powyżej link.
** Jeżeli nie wiesz o co chodzi (jak to większość twierdzi), wystarczy przeczytać uważnie REGULAMIN działu, kliknąć w podany odnośnik i zastosować się do instrukcji powyżej a link do bana wkleić w odpowiednim polu.

Robson281

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 2 lis 2015, o 20:35

Opis sytuacji:
Gram sobie spokojnie, nawet dobrze mi idzie, serwer się spodobał, dodany do ulubionych, nagle ban za... No właśnie, za nic. Nigdy nie czitowałem i dostałem już wiele bezpodstawnych banów, jednak ten serwer bardzo lubię i chciałbym na nim jeszcze pograć. Serdecznie pozdrawiam i proszę o unbana.

Nick podczas gry: Robson
SteamID/IP: NeoBans / 37.8.213.137
Data: 02/11/2015 - 19:23:42 (7 minut temu)
Powód bana: Koniec tej zabawy Papa
Admin banujący: @SrutututuPeczekDrutu
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=103334
Serwer: CS-Lamers [FFA + FUN] @ 1shot1kill.pl
Screeny: brak

SrutututuPeczekDrutu

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 19

(#2) Napisano 2 lis 2015, o 21:29

Link do demka:

http://www85.zippyshare.com/v/snPhnw37/file.html

10:18 rzuca he po czym wybiega i od razu celuje po prawej stronie po modelu. Chwile wyczekuje. Gdy tylko typ się ruszył, zaczął strzelać zanim ten wybiegł zza ściany.

10:32 biegnie kanałem, nagle centralnie przesunął celownik na model. Wiedział, że typ tam jest. Szedł cicho. Gra nieudolnie więc wybiegł i padł.

12:56 gdy strzelał zza rogu, już starał się mieć nacelowane na głowę przeciwnika na środku

14:18 znowu modelowe zagrania i he centralnie pod nogi biegnącego tero
Obrazek

Robson281

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 0

(#3) Napisano 3 lis 2015, o 18:34

10:18 Gdy chowałem się za ścianę koleś był po prawej stronie tunelu, wiadome więc, że będę celował w prawo i próbował zeskanować.
10:32 Czekał mnie skręt w lewo, wiadome więc, że będę celował w lewo, nie wiedziałem, że tam jest, gram nieudolnie to prawda, tłumacze to półroczną przerwą.
12:56 To raczej oczywiste, że staram się celować w okolice głowy... Tu nie widzę niczego, do czego można się przyczepić, wszystko widziałem podczas strzelaniny, więc wiedziałem gdzie mam celować.
14:18 Zagranie schematyczne, rzucenie defensywnego he "w razie co", dalsze fragi to seria celnego strzelania.

Na prawdę grałem czysto, nadal proszę o unbana. Można łatwo zauważyć, że moje zachowania są dość schematyczne (celownik zawsze na wysokości głowy, sposób rzucania he, sposób patrzenia za róg ścian, tunelu). Jest to wynikiem około 10 letniej praktyki w cs 1.6 (z wieloma przerwami). Pragnę dodać, że na początku tej mapy wcale nie szło mi dobrze, dopiero potem opracowałem moją (de facto skuteczną) "strategię" na tę mapę. Zapewniam, że nie używam niedozwolonego oprogramowania i proszę o unbana.

Pozdrawiam

ZoRRo

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 6
  • Otrzymane piwa: 72

(#4) Napisano 3 lis 2015, o 19:44

Jak dla mnie to wszystko co rozpisałeś @SrutututuPeczekDrutu to nadinterpretacja. Chyba za bardzo polegasz na opinii graczy, bo widzę, że już po pierwszym killu na KreciQu, ten się poskarżył na czacie, a po drugim to napisał do adminów. :D
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Czas ponoc goi rany Nagroda (1)

Admin serwera:
    DD2, FFA, DM, ABW CSL

• Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 407

(#5) Napisano 3 lis 2015, o 19:53

Oglądałem to demo, ale znów nic nie będę rozpisywał bo po prostu nie ma czego ;/
Gracz zostaje odbanowany.

PS. Strututu do skutku :)

Rudziutka

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#6) Napisano 3 lis 2015, o 20:03

A ja dodam od siebie to :
viewtopic.php?f=107&t=17011
viewtopic.php?f=107&t=17012

To już trzeci przypadek, kiedy niesłusznie banujesz...Następnym razem ostrzeżenie.

Wróć do Bany - odwołania.