Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [S/NS]ffa.cs-lamers.comObrazekcs_assault25/29OnlinePOŁĄCZ
DeathMatch [NS/S]80.72.42.104:27015de_train14/24OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com17/60OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 39 graczy, maksymalnie może grać ich 53. Daje to zapełnienie rzędu 73.58% :-(

PROBLEM Z LACZEM :(

Masz problem z CS ? - wyraź "To".

Arcanix

    Admin na wszystkich serwerach

  • Awatar użytkownika
  • Admin na wszystkich serwerach
  • Posty: 535
  • Dołączył: 26 kwie 2014, o 14:01
  • Postawione piwa: 7
  • Otrzymane piwa: 38

(#1) Napisano 14 cze 2017, o 18:07

Witam nazywam sie DAniel i od miesiaca nie pilem :D (zart)

Problem jest natury lacza innternetowego, wiem ze LAMERS to nie pomoc techniczna ale moze ktos bedzie wiedzial. Od jakiegos czasu moj internet mobilny PLAY LTE traci lacze gdy gram W CS, problem zaczal sie jakos od czerwca, co uniemozliwia mi karanie takie jakie bylo wczesniej. Ogladanie filmow online oraz sluchanie radia internetowego nie rozlacza mi internetu, jak odpale cs to co kilka minut scina lub calkowite odciecie. DZwonione do obsugi kienta ale to wiadomo ze sie nie znaja i nic nie pomoga, powiedziane ze u nich w ewidencji wszysto dobrze jak zwykle zreszta... Postawilbym nowy system jezeliby to pomoglo ale nie mam pewnosci a nie chce mi sie tego robic jezeli to nie pomoze. Wiec jezeli ktos mial podobny problem lub wie co moze byc przyczyna to prosze o pomoc :)

dodam ze na chlopski rozum komputer a router to dwa rozne urzadzenia wiec jezeli nawet cos byloby nie tak z komputerem to dlaczego resetuje mi modem ? chyba ze jest jakas zaleznosc poprzez kabel w co watpie ale nie takie rzeczy sie fizjologom niesnily :)

Tosia

    Admin serwera FFA!

  • Awatar użytkownika
  • Admin serwera FFA!
  • Posty: 375
  • Dołączył: 19 sty 2015, o 23:52
  • Postawione piwa: 56
  • Otrzymane piwa: 78

(#2) Napisano 14 cze 2017, o 18:25

W [CMD] w wierszu poleceń wpisz:
ping -t www.wp.pl
I zobaczysz czy Ci odcina neta

Zwierze

    ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • ABW CSL!
  • Posty: 781
  • Dołączył: 2 lut 2013, o 19:43
  • Postawione piwa: 40
  • Otrzymane piwa: 156

(#3) Napisano 14 cze 2017, o 18:54

Obrazek

Arcanix

    Admin na wszystkich serwerach

  • Awatar użytkownika
  • Admin na wszystkich serwerach
  • Posty: 535
  • Dołączył: 26 kwie 2014, o 14:01
  • Postawione piwa: 7
  • Otrzymane piwa: 38

(#4) Napisano 16 cze 2017, o 09:55

Tosiek zobaczylem i nic mi nie odcina ciagle leci skrypt, ale dalem router do innej miejscowosci to tam nie mialem takich problemow, cos zjebali z antena i udaja glupich... moze sie naprawi kiedys... a co do postu zwierza widze ze nauczyles sie ode mnie rzucac bezsensownymi memami :D robaku :D

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3215
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 02:53
  • Postawione piwa: 38
  • Otrzymane piwa: 346

(#5) Napisano 16 cze 2017, o 17:02

Zmiana polaczenia tj modem przerzuci np na inna antene czyli inne IP skutkuje zerwanem polaczenia.
Filmy itp sie buferuja, tam zacznie sobie dalej wczytywac od przerwanego momentu . Nie jest to przesyl danych w czasie rzeczywistym wzgledem tego co widzimy na ekranie.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

serio?

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 99
  • Dołączył: 12 gru 2016, o 19:49
  • Postawione piwa: 19
  • Otrzymane piwa: 6

(#6) Napisano 17 cze 2017, o 10:21

mi net muli mam teraz tak 5-8mb nie to co kiedyś 12-18mb a wszystko dlatego ze nowe kable prądowe idą.... i one zaginają czasoprzestrzeń i słabszy sygnał przez to jest....
I TAK CIĘ KIEDYŚ DOPADNĘ !! !! :dealwithit: 2pistolety

Wróć do Problemy



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •