Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
DeathMatch [NS/S]80.72.42.104:27015de_dust28/24OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com8/60OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 8 graczy, maksymalnie może grać ich 24. Daje to zapełnienie rzędu 33.33% :-(

Modele/Tekstury/Skiny jak kto woli :D

Masz problem z CS ? - wyraź "To".

Geralt z Riviii

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 85
  • Dołączył: 1 maja 2016, o 09:54
  • Postawione piwa: 53
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 4 lip 2016, o 20:03

Znalazłem kilka fajnych tekstur, do cs 1.6 (nie zamierzam każdej broni przerabiać), no i znalazłem fajną avp tylko ona szybciej przebija po strzale i mogę szybciej oddać następny strzał, no i jak by to wyglądało w praktyce? Ja strzelam szybko, a Wy wolniej.

Ogólnie to nie przeszkadza przerabianie tych broni?



----
A tu kilka ciekawych rzeczy:
1. http://gamebanana.com/sprites/5519
2. http://gamebanana.com/sprites/5521 POLECAM
3. http://gamebanana.com/sprites/4233
4. http://gamebanana.com/skins/135681 POLECAM
5. http://gamebanana.com/textures/4218 POLECAM (to zmienia tekstury na takich mapach jak: de_dust i de_barcelona. Dusta 2 nie zmienia)


---
A nie będąc adminem, jak jakiś gracz ma wh, aima, żeby było modele widać, zrobić screna przez amx w konsoli da rade? Próbowałem i nic. Czy jedyna opcja to klawisz PrtSC Sys Req?

:ulan: :ulan: 2pistolety 2pistolety 2pistolety :ulan: :ulan: :walka: :strzelaj: haha :oklaski:
:strzelaj: haha
2pistolety :poklon: :samobojstwo:

~ yay ~, for Equestria!

    Admin serwera:
    SZMAJL

  • Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Posty: 1411
  • Dołączył: 20 gru 2012, o 17:23
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#2) Napisano 4 lip 2016, o 22:32

Animacje nie mają nic wspólnego z rzeczywistym czasem, po którym możesz strzelać. Możesz sobie znaleźć nawet taką co przeładowuje się 0.001 sekundy i będziesz wpatrywał się w broń i zastanawiał dlaczego nie strzelać.

I to chyba jedyny 'Problem' jaki tutaj widzę.
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

TYLER

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 164
  • Dołączył: 20 sie 2014, o 21:41
  • Postawione piwa: 52
  • Otrzymane piwa: 32

(#3) Napisano 5 lip 2016, o 10:17

Użytkownik Geralt z Riviii napisał:
A nie będąc adminem, jak jakiś gracz ma wh, aima, żeby było modele widać, zrobić screna przez amx w konsoli da rade? Próbowałem i nic. Czy jedyna opcja to klawisz PrtSC Sys Req?

:ulan: :ulan: 2pistolety 2pistolety 2pistolety :ulan: :ulan: :walka: :strzelaj: haha :oklaski:


jeśli skiny masz wgrane na serwerze, dla wszystkich graczy, (a nie tylko u siebie!) to u delikwenta na ss zrobionych przez amx będą.
ObrazekObrazek

Kasia

    Kobitka

  • Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Posty: 370
  • Dołączył: 4 gru 2013, o 19:29
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 40

(#4) Napisano 5 lip 2016, o 10:56

Modele ogolnie zmniejszaja fpsy wiec to chyba nie jest za dobry pomysl,xd

Geralt z Riviii

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 85
  • Dołączył: 1 maja 2016, o 09:54
  • Postawione piwa: 53
  • Otrzymane piwa: 0

(#5) Napisano 5 lip 2016, o 13:46

Użytkownik TYLER napisał:
Użytkownik Geralt z Riviii napisał:
A nie będąc adminem, jak jakiś gracz ma wh, aima, żeby było modele widać, zrobić screna przez amx w konsoli da rade? Próbowałem i nic. Czy jedyna opcja to klawisz PrtSC Sys Req?

:ulan: :ulan: 2pistolety 2pistolety 2pistolety :ulan: :ulan: :walka: :strzelaj: haha :oklaski:


jeśli skiny masz wgrane na serwerze, dla wszystkich graczy, (a nie tylko u siebie!) to u delikwenta na ss zrobionych przez amx będą.


Nie chodziło mi o takie modele, broni tylko o wygląd wh przez ściany jak ma cziter to model gracza widać przez ściane jak ma wh
:strzelaj: haha
2pistolety :poklon: :samobojstwo:

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3291
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 362

(#6) Napisano 5 lip 2016, o 14:58

Nom, a w 1.6 graja jeszcze Ci na sredniowieczntch maszynach, albo lapkach z integra. Na tych sprzetach przy smoke i naszym awp assimov maja slideshow xD wiec wiecej extra modeli raczej odpada

Btw. Nr4 jest juz od dawna na serwie xD
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Geralt z Riviii

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 85
  • Dołączył: 1 maja 2016, o 09:54
  • Postawione piwa: 53
  • Otrzymane piwa: 0

(#7) Napisano 5 lip 2016, o 16:04

Ale moja propozycja dotyczy tylko graczy indywidualnych. Dla umilenia sobie gry od zwyczajnych modeli. To nie jest propozycja na serwer, bo by był płacz nowych graczy zmieniliście mi tekstury nie gram u was, by tak by było. Kto będzie chciał niech zmienia. Mi się to podoba i na takich modelach będę grał :)


A propo smoke - to jak będę miał przeźroczysty smoke to nie przeszkadza Wam to? Bo jest taki model. 2pistolety
:strzelaj: haha
2pistolety :poklon: :samobojstwo:

Wróć do Problemy



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •