Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_dust20021/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com (test)11/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 1 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 3.13% :-(

LAGI!!! POMOCY!

Masz problem z CS ? - wyraź "To".

btK

    Admin serwera:
    DD2! ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 355
  • Dołączył: 9 lut 2013, o 14:47
  • Lokalizacja: Nowa Deba
  • Postawione piwa: 90
  • Otrzymane piwa: 113

(#1) Napisano 9 paź 2013, o 20:25

od paru dni strasznie zaczelo mi lagowac kompa, wylaczam wszystko co sie da oprocz gammy i steam i tak dalej laguje.. nie wiecie czy moze byc to problem zmiany jakichs ustawien? najlepsze jest to ze przez pierwsze 10 min gram bez lagow.. res kompa nie pomaga, grafike mam ustawiona niska. przy takich parametrach nie powinienem miec problemow:

Procek: Intel Core i3-2330 2,20GHz
Ramy: 4GB

no i ogolnie powinno dzialac wszystko jak talala...

moze to byc przez to ze laptop jest zapchany bajerami? i potrzebny jest format? jak tak to czego dziala przez pierwsze 10 min normalnie. W dodatku mam 60 FPS max a gdy go kupilem nie spadalo ze 100;/
Obrazek
Obrazek

<Szajba>

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 296
  • Dołączył: 19 gru 2012, o 01:18
  • Postawione piwa: 78
  • Otrzymane piwa: 36

(#2) Napisano 9 paź 2013, o 20:30

Ja od czasów słynnego update mam 60 fps do tego ja naciskam mikro to mam sekundowego laga i musze wlączać ts3 wtedy laga nie ma :/ fakt że format też by mi się przydał :P
Myśle że nie masz wyjścia tak jak ja i spróbować ten format :P
MaluCZKa mi chyba kiedyś mówiła że na fps to pomaga po tym update :)
My kochamy ganje bardziej, niż Romeo kochał Julię
mamy przepaloną gardziel, dym oktawy generuje

Marihuana to nie tania dziwka do lansu,
to pożywka dla umysłu, droga do głębokich transów

Obrazek

abc1

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 337
  • Dołączył: 3 lut 2013, o 19:17
  • Lokalizacja: Poznań
  • Postawione piwa: 23
  • Otrzymane piwa: 32

(#3) Napisano 9 paź 2013, o 22:21

Napisz jeszcze jaką masz kartę graficzną, bo ja akurat miałem podobny problem na moim lapku z kartą nvidii i wszystko ładnie jest opisane na jakimś forum i teraz cały czas w smoke czy na jakimś aztecu w wodzie mam 100 fps niezmiennie. Może to też być przyczyna zanieczyszczeń kompa i tu bym Ci polecił dwa programy: adwcleaner i ccleaner, co prawda nie wiem jak one się różnią, ale ładnie czyszczą kompa z niepotrzebnych "gówien", pozdro.

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3306
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 45
  • Otrzymane piwa: 364

(#4) Napisano 9 paź 2013, o 22:42

Problemem jest zapchany kurzem uklad chlodzenia.
Rozebrac i przeczyscic.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

<Szajba>

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 296
  • Dołączył: 19 gru 2012, o 01:18
  • Postawione piwa: 78
  • Otrzymane piwa: 36

(#5) Napisano 9 paź 2013, o 22:46

o i to jest niezly pomysl :)
My kochamy ganje bardziej, niż Romeo kochał Julię
mamy przepaloną gardziel, dym oktawy generuje

Marihuana to nie tania dziwka do lansu,
to pożywka dla umysłu, droga do głębokich transów

Obrazek

Oschi

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 1111
  • Dołączył: 31 lip 2011, o 14:57
  • Postawione piwa: 70
  • Otrzymane piwa: 94

(#6) Napisano 9 paź 2013, o 22:56

Użytkownik Axl napisał:
Problemem jest zapchany kurzem uklad chlodzenia.
Rozebrac i przeczyscic.



mam to samo ale boje sie ze jestem dobry tylko w rozebraniu laptopa :D
"Kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą ... "
"Umiesz liczyc ? - Licz na Siebie"


Obrazek

Obrazek

Szyderca

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 206
  • Dołączył: 11 mar 2013, o 05:00
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 37

(#7) Napisano 10 paź 2013, o 01:23

Użytkownik <Szajba> napisał:
Ja od czasów słynnego update mam 60 fps do tego ja naciskam mikro to mam sekundowego laga i musze wlączać ts3 wtedy laga nie ma :/ fakt że format też by mi się przydał :P
Myśle że nie masz wyjścia tak jak ja i spróbować ten format :P
MaluCZKa mi chyba kiedyś mówiła że na fps to pomaga po tym update :)


polecam sprawdzić, czy nie włączyła Ci się synchronizacja pionowa w ustawieniach grafiki.

Ja mam kompa, który ma ok 10-12 lat i wszystko działa na 100 FPSach, update nic nie zmienił.

Polecam też ściągnąć prosty programik "CCleaner", lub coś w tym stylu i przeczyścić kompa z syfu, czyli niepotrzebne rejestry. jakieś pliki cockie, tempy itp, wszystko załatwi ten programik. Również skan programem antywirusowym może pomóc :)

Pozdrawiam
Szyderca
Obrazek

W imię dążenia do tego by być prawdziwym
W imię tej siły zwanej przez ludzi niemożliwym


sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydziełem żyć i nie zejść na psy

<Szajba>

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 296
  • Dołączył: 19 gru 2012, o 01:18
  • Postawione piwa: 78
  • Otrzymane piwa: 36

(#8) Napisano 10 paź 2013, o 01:54

Użytkownik Szyderca napisał:
polecam sprawdzić, czy nie włączyła Ci się synchronizacja pionowa w ustawieniach grafiki.


No i pomogło :) Duże piwko dla Ciebie :)
My kochamy ganje bardziej, niż Romeo kochał Julię
mamy przepaloną gardziel, dym oktawy generuje

Marihuana to nie tania dziwka do lansu,
to pożywka dla umysłu, droga do głębokich transów

Obrazek

Szyderca

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 206
  • Dołączył: 11 mar 2013, o 05:00
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 37

(#9) Napisano 12 paź 2013, o 14:48

Użytkownik <Szajba> napisał:
Użytkownik Szyderca napisał:
polecam sprawdzić, czy nie włączyła Ci się synchronizacja pionowa w ustawieniach grafiki.


No i pomogło :) Duże piwko dla Ciebie :)


tak myślałem, bo czasem potrafi się sama włączyć, a Ona właśnie wymusza 60 fps jako maksymalną ilość.

Pozdrawiam.
Obrazek

W imię dążenia do tego by być prawdziwym
W imię tej siły zwanej przez ludzi niemożliwym


sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydziełem żyć i nie zejść na psy

btK

    Admin serwera:
    DD2! ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 355
  • Dołączył: 9 lut 2013, o 14:47
  • Lokalizacja: Nowa Deba
  • Postawione piwa: 90
  • Otrzymane piwa: 113

(#10) Napisano 12 paź 2013, o 14:50

Użytkownik Axl napisał:
Problemem jest zapchany kurzem uklad chlodzenia.
Rozebrac i przeczyscic.


dokladnie w tym byl problem

jeszcze mialem 60 fps i dzisiaj wylaczylem synchronizacje :D
Obrazek
Obrazek

Wróć do Problemy



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •