Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_dust20021/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com (test)10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 1 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 3.13% :-(

Problem z cs-em

Masz problem z CS ? - wyraź "To".

<Szajba>

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 296
  • Dołączył: 19 gru 2012, o 01:18
  • Postawione piwa: 78
  • Otrzymane piwa: 36

(#1) Napisano 14 maja 2014, o 16:54

Strzelilem sobie formata i po zainstalowaniu cs-a ustawilem sobie grafike do stanu z przed formata a tu zonk !
tak mi rozdzielczosc zmienilo ze teraz nie moge nic zmienic gdyz widze wszystko jakby na zoom x 50.
da sie jakos pozmieniac grafike przez config ?
a moze jakas inna rada ?
My kochamy ganje bardziej, niż Romeo kochał Julię
mamy przepaloną gardziel, dym oktawy generuje

Marihuana to nie tania dziwka do lansu,
to pożywka dla umysłu, droga do głębokich transów

Obrazek

nXo?!

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 444
  • Dołączył: 19 lis 2012, o 15:41
  • Lokalizacja: Polska
  • Postawione piwa: 74
  • Otrzymane piwa: 31

(#2) Napisano 14 maja 2014, o 16:57

przywracanie systemu moze?
Obrazek

Parker

    Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 2083
  • Dołączył: 16 kwie 2013, o 23:41
  • Lokalizacja: Tarnobrzeg
  • Postawione piwa: 112
  • Otrzymane piwa: 221

(#3) Napisano 14 maja 2014, o 17:04

-width 1366 -hight 768

coś takiego piszesz oczywiście jak masz inną rozdzielczość to inne. klikasz na Steam Prawym przyciskiem na cs'a klikasz właściwości i "Ustaw opcje uruchamiania" i tam tą komendę wpisujesz.
Obrazek
Obrazek

<Szajba>

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 296
  • Dołączył: 19 gru 2012, o 01:18
  • Postawione piwa: 78
  • Otrzymane piwa: 36

(#4) Napisano 14 maja 2014, o 17:14

Użytkownik Parker napisał:
-width 1366 -hight 768

coś takiego piszesz oczywiście jak masz inną rozdzielczość to inne. klikasz na Steam Prawym przyciskiem na cs'a klikasz właściwości i "Ustaw opcje uruchamiania" i tam tą komendę wpisujesz.


Mozesz troche jasniej.
po co klikam na steam prawym :P
a na cs-ie w wlasciwosciach nie mam czegos takiego jak "Ustaw opcje uruchamiania"
My kochamy ganje bardziej, niż Romeo kochał Julię
mamy przepaloną gardziel, dym oktawy generuje

Marihuana to nie tania dziwka do lansu,
to pożywka dla umysłu, droga do głębokich transów

Obrazek

Parker

    Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 2083
  • Dołączył: 16 kwie 2013, o 23:41
  • Lokalizacja: Tarnobrzeg
  • Postawione piwa: 112
  • Otrzymane piwa: 221

(#5) Napisano 14 maja 2014, o 17:17

Jak masz włączoną bibliotekę steam tam gdzie masz cs'a to tam na tym klikasz PPM i właściwości
Obrazek
Obrazek

<Szajba>

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 296
  • Dołączył: 19 gru 2012, o 01:18
  • Postawione piwa: 78
  • Otrzymane piwa: 36

(#6) Napisano 14 maja 2014, o 17:19

temat do zamkniecia
My kochamy ganje bardziej, niż Romeo kochał Julię
mamy przepaloną gardziel, dym oktawy generuje

Marihuana to nie tania dziwka do lansu,
to pożywka dla umysłu, droga do głębokich transów

Obrazek

Wróć do Problemy



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •