Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
DeathMatch [NS/S]80.72.42.104:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com3/60OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

Laaaaagiiiiii dd2

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

'Hunter

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 230
  • Dołączył: 8 lut 2013, o 13:53
  • Lokalizacja: Jutrosin
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 46

(#1) Napisano 20 kwie 2015, o 12:42

Ostatnio na dd2 mam cholerne lagi i to nie tylko ja.
Lagi występują tylko na serwerze lamersów.
Z moim adminem od neta przetestowałem wszystkie możliwości, wina leży po stronie hostingu.
Tracert do serwera wygląda tak:

http://screenshooter.net/100282918/fyymges


Ni w ząb nie chce wyjść inaczej, nigdy końcowy efekt nie wyniósł 30+.
Na serwerze jest to w okolicy 100, czyli masakra.


Pomocy.
"Dam ci jedno takie słowo,
Jeden taki dzień.
Mam ogień który płonie i rozrywa cień
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur.
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur."

xManiek77x

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1308
  • Dołączył: 13 wrz 2013, o 15:40
  • Lokalizacja: Częstochowa
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#2) Napisano 20 kwie 2015, o 12:54

nie przejmuj się też tak mam .
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

'Hunter

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 230
  • Dołączył: 8 lut 2013, o 13:53
  • Lokalizacja: Jutrosin
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 46

(#3) Napisano 20 kwie 2015, o 14:56

Nie umiem edytować więc:

http://screenshooter.net/100282918/wmxonsu
http://screenshooter.net/100282918/sbnbgxu


Ilość gubionych paczek między moim serwerem brzegowym a hostingiem shooters.
"Dam ci jedno takie słowo,
Jeden taki dzień.
Mam ogień który płonie i rozrywa cień
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur.
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur."

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3302
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#4) Napisano 20 kwie 2015, o 16:34

Daj jeszcze kilkuminutowy log z "WinMTR"
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

'Hunter

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 230
  • Dołączył: 8 lut 2013, o 13:53
  • Lokalizacja: Jutrosin
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 46

(#5) Napisano 20 kwie 2015, o 16:46

Obrazek

wystarczy?
"Dam ci jedno takie słowo,
Jeden taki dzień.
Mam ogień który płonie i rozrywa cień
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur.
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur."

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3302
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#6) Napisano 20 kwie 2015, o 17:26

Pewnie.
Właśnie wysłałem wiadomość do shooters.pl
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

'Hunter

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 230
  • Dołączył: 8 lut 2013, o 13:53
  • Lokalizacja: Jutrosin
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 46

(#7) Napisano 20 kwie 2015, o 17:27

Dziękuję Axl, mam nadzieję, że to podziała ;)
"Dam ci jedno takie słowo,
Jeden taki dzień.
Mam ogień który płonie i rozrywa cień
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur.
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur."

Yayabuzza

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1061
  • Dołączył: 23 cze 2011, o 09:54
  • Lokalizacja: Elbląg
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#8) Napisano 20 kwie 2015, o 20:03

tez mam ten straszny ping, lagow wprawdzie nie mam ale i tak albo mnie serw kicka albo NAP wiec se nie pogram....

suchy_sth

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 147
  • Dołączył: 24 mar 2015, o 15:25
  • Lokalizacja: Nysa / Lubań Śląski
  • Postawione piwa: 74
  • Otrzymane piwa: 78

(#9) Napisano 20 kwie 2015, o 20:24

Nie ma co.... w końcu ktoś ruszył z tym tematem... Ja ostatnio miewam coś takiego, że przed wejściem na serwer jak sprawdzam ping to pokazuje po 20-40, a jak się połączę to zaczyna się po 140-170 i to stale utrzymujący się... I to dużo ludzi tak ma... Nowy też coś nie raz wspominał, że nie z jego winy a pingi skaczą...
Obrazek

Yayabuzza

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1061
  • Dołączył: 23 cze 2011, o 09:54
  • Lokalizacja: Elbląg
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#10) Napisano 20 kwie 2015, o 20:53

a u mnie wyglada to tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3302
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#11) Napisano 20 kwie 2015, o 21:19

Jeszcze ktoś kto ma lagi niech podeśle.
Bo to hunterowe to wyglada jakby mu sieciówka w sumie wysiadła.... Wi-FI ? śmiem twierdzić że tak....
Jak ktoś sie łączy przez wi-fi to niech sobie daruje :)
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

'Hunter

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 230
  • Dołączył: 8 lut 2013, o 13:53
  • Lokalizacja: Jutrosin
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 46

(#12) Napisano 20 kwie 2015, o 21:22

Axl, moje to radiówka, ten jeden wysoki moment to jednorazowy wyskok był, ale po średniej i minimalnej możesz wywnioskować że dużo pakietów było w granicach 90-100.
"Dam ci jedno takie słowo,
Jeden taki dzień.
Mam ogień który płonie i rozrywa cień
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur.
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur."

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3302
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#13) Napisano 20 kwie 2015, o 21:32

Tak ale to radiowka, sama charakterystyka tego łacza nie na daje sie do grania w sieciowki, tym bardziej tak czułe jak cs 1.6.
Nie mozna obwiniac hostingu skoro ty gubisz pakiety juz na pierwszym węźle sieciowym.....


@ U @Yayabuzza widać że coś po drodze jest źle, ale to też nie wina hostingu tylko pośredniego węzła. Niemniej też jest to zgłoszone.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Yayabuzza

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1061
  • Dołączył: 23 cze 2011, o 09:54
  • Lokalizacja: Elbląg
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#14) Napisano 20 kwie 2015, o 21:34

u mnie to wygląda tak od tygodnia, cały czas grałem na wifi i ping miedzy 25-40, nom ale ostatnio miedzy 115-160...... tragedia

plejer

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 168
  • Dołączył: 25 sie 2014, o 20:04
  • Postawione piwa: 18
  • Otrzymane piwa: 29

(#15) Napisano 20 kwie 2015, o 21:36

ja tez mam ping 120 na ffa gdzie nie mam nic wlaczone i nie moge grac, jak to naprawic

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •

cron