Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
DeathMatch [NS/S]80.72.42.104:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com3/60OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

zwiekszenie fps

Opis w toku . . .

piskle

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 311
  • Dołączył: 20 sty 2015, o 15:42
  • Lokalizacja: Warszawa
  • Postawione piwa: 68
  • Otrzymane piwa: 115

(#1) Napisano 28 maja 2015, o 20:33

siema czesto widze ze ludzie ozywaja jakies fps booster albo cos, czy powinienem zaczac cos uzywac? normalnie mam 59-60fps, po1h graniu 30fps i tak w kolko nigdy wiecej, ale chyba sa rozne komendy czy inne rzeczy do poprawienia tego, jak tak to prosze o pomoc (mam totalnie fabrycznego csa nigdy zadnej komendy nie wpisalem)
" wielkie rzeczy zwykle, mają mały początek
dla niej bym sie zmenil , dla niej bym zrobil wyjątek "

Obrazek

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3302
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#2) Napisano 28 maja 2015, o 20:42

Nic nie pomoze tak jak wymiana sprzetu.
Skoro po pewnym czasie fps ci spadaja to znaczy ze grasz na laptopie i masz zapchany kurzem uklad chlodzacy. Btw tanie laptopy nie sa do grania w gry.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Kasia

    Kobitka

  • Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Posty: 370
  • Dołączył: 4 gru 2013, o 19:29
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 40

(#3) Napisano 29 maja 2015, o 00:12

W sumie jesli rzeczywiscie nigdy nic nie robiles to mozesz cos pobrobowac np:
1.Wylacz synchronizacje pionowa karty graficznej<bez tego max to wlasnie 60fpsow>
2.w konsoli wpisz te komendy :
fps_max 101
cl_weather 0
cl_minmodels 1
cl_shadows 0
max_shells 0
max_smokepuffs 0
Tyle pamietam tak z glowy,aha no i oczywiscie jak uzywasz komendy net_graph to ustaw na 0.Dodatkowo tutaj znajdziesz wiecej info--
viewtopic.php?f=16&t=9557

piskle

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 311
  • Dołączył: 20 sty 2015, o 15:42
  • Lokalizacja: Warszawa
  • Postawione piwa: 68
  • Otrzymane piwa: 115

(#4) Napisano 29 maja 2015, o 08:05

axl mam komputer:D mam dobrego procka reszta lipa ,malo ram, po prostu po 1h grania albo sie wylacza albo spada fps :P
" wielkie rzeczy zwykle, mają mały początek
dla niej bym sie zmenil , dla niej bym zrobil wyjątek "

Obrazek

paranormal

    Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Posty: 1318
  • Dołączył: 11 mar 2013, o 18:32
  • Lokalizacja: Nowa Dęba
  • Postawione piwa: 65
  • Otrzymane piwa: 357

(#5) Napisano 29 maja 2015, o 09:28

Pogadaj z btk. On programami boostował fpsy z 40 do 100.
Obrazek
Nie oglądaj się za siebie bo Ci z przodu ktoś przyjebie.

Wróć do Pytania i problemy.



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •

cron