Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
DeathMatch [NS/S]80.72.42.104:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com3/60OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

FFA upada

Wasze propozycje i uwagi związane z serwerem FFA.

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3302
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#31) Napisano 18 wrz 2015, o 21:23

IP FFA zostanie zmienione.
Przenosimy sie do 1s1k.
Aby wystartowac na nowym IP potrzebna jest reklama za min. 200zl a wiec mowie tu o waszej pomocy. Dane do przelewu i sms sa powyzej.
Trzeba wziac poprawke ze beda tez kolejne miesiace gdzie bezpln sie nie obedzie.

Zamiast malych map damy mapy najbardziej grywalne i moze ze dwie male zostana z obecnych.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

zielone_jon..

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 1072
  • Dołączył: 6 lis 2014, o 17:13
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#32) Napisano 18 wrz 2015, o 22:43

Użytkownik xManiek77x napisał:
Zielony co Ty mówisz , że nie wiedziałeś nic o składkach jak temat był grubo poruszany !! Chyba , że nie miałeś jeszcze kadencji admina ale było głośno o tym " 10 ZŁ " to tłumaczy , że nie widziałeś .

Ruda po co te liczby :D Jak Oni i tak nie skumają o co chodzi , a temat był wałkowany o płatnościach gdy była pierwsza składka w wysokości 10 zł .

Nerr-ka - :facepalm: :facepalm: :facepalm: Masz only dd2 to graj , a nie chcesz Nam robić z FFA jakiś only !! :okok: Bez urazy ale post bez sensu . Skoro jest to serwer FFA to ma byc FFA .

Co do tych skinów to Jetem GRUBO NA NIE !! po co zaśmiecać serwer gdy są już z nim problemy to nie potrzebne Nam kolejne . Wystarczy , że polecicie serwer na facebook czy innych portalach lub znajomym 2pistolety :okok:

Wspomogę serwer ale to dopiero po 30 bo sam czekam na przelew z roboty :okok:

Miłego :peace:

Wiedziałem ale jakoś nikt nic nie mówił żebym sypnął coś kaską. I nie chodzi mi tu o to czy miałem adm czy też nie nawet jako zwykły szaraczek mogłem wysłać coś kaski. Poza tym maniek vipa już wykupuję od dłuższego czasu więc bez tego halo !!

zielone_jon..

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 1072
  • Dołączył: 6 lis 2014, o 17:13
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#33) Napisano 18 wrz 2015, o 22:53

Co do resetowania topki co 4-6 miechów jestem na nie. Nic to nie zmieni bo co z tego że będzie resetowany ranking jak gracz nie będzie miał poziomu i nie tylko bo to też aktywność dochodzi do tego. Więc jak on chce dojść do topki jak są tacy co wchodzą raz na jakiś czas ale pytanie kiedy będzie res. No proszę was haha

paranormal

    Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Posty: 1318
  • Dołączył: 11 mar 2013, o 18:32
  • Lokalizacja: Nowa Dęba
  • Postawione piwa: 65
  • Otrzymane piwa: 357

(#34) Napisano 18 wrz 2015, o 23:24

Rest topki jest co roku 1 stycznia i tego absolutnie nie zmienimy. Koniec rozmowy w sprawie rankingu, bo nie o tym jest temat.
Obrazek
Nie oglądaj się za siebie bo Ci z przodu ktoś przyjebie.

Tabaka

    ZBANOWANY CSL

  • Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Posty: 135
  • Dołączył: 21 mar 2015, o 00:17
  • Postawione piwa: 2
  • Otrzymane piwa: 30

(#35) Napisano 18 wrz 2015, o 23:59

Ja ostatnio mam mniej czasu i chęci na grę, ale zdarzyło mi się, że odpaliłem csa patrze FFA widzę mapę ruska, czy museum i wyłączam grę.
I gram parę lat w tą gierkę i inaczej widzę definicje serwerów FFA, bo dla mnie to bardziej tryb rozgrywki aniżeli rodzaj map,
Typu
ff off, żadnych anty raszów ( co jest ogólnie nie porozumieniem gdziekolwiek), no i inny "taryfikator" karania ze cele mapy czy inne belzebuby,

a nie z kosmosu mapy.

Beny

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1057
  • Dołączył: 2 lut 2013, o 16:43
  • Lokalizacja: Szczuczyn
  • Postawione piwa: 214
  • Otrzymane piwa: 127

(#36) Napisano 19 wrz 2015, o 01:07

Pisalem, ze tak bedzie (co nie znaczy, ze chcialem tego). Szkoda, fajni ludzie, fajna atmosfera, a serwerem nie ma sie kto zajac chyba.
Obrazek
Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy,
Co by się nie działo będziemy dziećmi tej ziemi,

Podnieśmy głowę, zaśpiewajmy w chwale,
Mamo, Tato dzięki za to że jestem Polakiem

Kondzik

    Admin serwera:
    DD2, FFA.

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 566
  • Dołączył: 10 maja 2014, o 20:53
  • Lokalizacja: Jedlicze/Rzeszów
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 102

(#37) Napisano 19 wrz 2015, o 17:02

Dont worry wracam za tydzień do kraju więc i do gry się wróci ;) Co do kasy to mniej pisania a więcej działania. Jak to czytam to po prostu dochodzę do wniosku ,że ludzi trzeba prosić a to powinien być datek jak sama definicja tego słowa brzmi coś od siebie bez zbędnego proszenia. Pamiętam pierwszą składkę od adminów to wiem dobrze jak to wygląda czyli tragicznie. Proponuję w ramach motywacji utworzyć "klub 100" gdzie będą osoby wspierające serwerownię regularnymi wpłatami po 10-20 zł miesięcznie. Znam to z polityki prowadzenia klubu sportowego i jest to swego rodzaju motywacja a w zamian w tej wpłacie 20 zł był by np. vip. Stawki oczywiście można dogadać. Bez vipa 10 zł a z vipem 20 zł i było by git. Przemyślcie to w najbliższym czasie ;)
Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień na serwerach ;)
Tata zawsze mi mówił ,że nauka jest najważniejsza. Masz wiedzę masz wszystko ;)

ZoRRo

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 438
  • Dołączył: 2 cze 2011, o 00:05
  • Lokalizacja: Los Angeles
  • Postawione piwa: 6
  • Otrzymane piwa: 74

(#38) Napisano 19 wrz 2015, o 19:21

Z mojej perspektywy. Sądzę, że może to być jeszcze większa kaszana. Tak jak na shootersach nie miałem problemów, żadnych, CS pokazywał mi ping 2-3, tabela wyników 8-9, tak teraz mam choke skaczący do 20, czasami loss się pojawi i skoki pingu do 50ms. I to wszystko tylko przy 12 graczach na serwerze :/
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

MAYER

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 292
  • Dołączył: 9 lis 2014, o 13:31
  • Lokalizacja: Zakopane
  • Postawione piwa: 130
  • Otrzymane piwa: 38

(#39) Napisano 19 wrz 2015, o 19:22

Ale po zmianie hostingu ja już mam normalny ping na poziomie 30 :) także już jest lepiej

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3302
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#40) Napisano 19 wrz 2015, o 21:50

POTRZEBNE SĄ TERAZ WASZE OPINIE !!!

Dziękuję wszystkim którzy sie dołożyli do reklamy, jednak jest do jedynie ćwierć tego czego potrzebujemy.
Przelew 10zl, 5zł, 2zł, nawet najtańszy sms jest teraz ważny.

NA STRONIE GŁÓWNEJ PO PRAWEJ STRONIE UMIEŚCIŁEM SPECJALNY WIDGET DO WPŁAT

Całość z tego idzie w tej chwili na rozwój FFA
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

SrutututuPeczekDrutu

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 104
  • Dołączył: 4 lip 2015, o 20:30
  • Lokalizacja: Kirkcaldy
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 19

(#41) Napisano 19 wrz 2015, o 22:20

Gram dzisiaj na nowym hostingu sporo godzin i narzekać nie można. Serwer nie ma żadnych niepożądanych zacięć. Moim zdanie rewelacja w porównaniu do tego co było przedtem. A co do wpłaty dostaniesz AXl jutro przelew bo dzisiaj już nie wysyłam, za dużo bro ;] Nie chcę się pomylić.
Obrazek

KubeQ.Pl

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 359
  • Dołączył: 22 kwie 2015, o 20:07
  • Lokalizacja: Opole
  • Postawione piwa: 161
  • Otrzymane piwa: 96

(#42) Napisano 19 wrz 2015, o 22:22

SrutututuPeczekDrutu nic nie zaszkodzi jak pomylisz się o kilka zer :D hehe

Dla mnie bez różnicy między tym hostem a tamtym. Tu i tu jest OK!.

Pozdrawiam
Obrazek

Beton

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 500
  • Dołączył: 26 gru 2014, o 11:21
  • Lokalizacja: Szczyt
  • Postawione piwa: 163
  • Otrzymane piwa: 99

(#43) Napisano 20 wrz 2015, o 21:07

Na tym jest lepiej,ale wiadomo 1s1k klasa sama w sobie ;D

ForsakenKolektor

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 107
  • Dołączył: 29 cze 2015, o 20:14
  • Postawione piwa: 38
  • Otrzymane piwa: 18

(#44) Napisano 20 wrz 2015, o 21:49

Użytkownik Beton napisał:
Na tym jest lepiej,ale wiadomo 1s1k klasa sama w sobie ;D


Teraz to jest miód, 0 problemów z pingiem nareszcie :D
Obrazek

xManiek77x

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1308
  • Dołączył: 13 wrz 2013, o 15:40
  • Lokalizacja: Częstochowa
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#45) Napisano 20 wrz 2015, o 21:54

Niestety Ja u siebie nie mam poprawy ale to być może wina Mojego internetu :nie wiem: Od kilku dni męczy Mnie bardzo ciężki ping i nie daję za wygrana :@ :@ Muszę tam zadzwonić i ich zjebać co jest Pięć :klotnia: . Ale co do nowego hostingu to widzę , że gracze są bardzo zadowoleni i jak narazie 0 jakich kol wiek problemów z serwerem :oklaski: Oby tak dalej :okok:
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •