Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
DeathMatch [NS/S]80.72.42.104:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com3/60OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

Problemy z serwerem? Napisz co Cię trapi.

Wasze propozycje i uwagi związane z serwerem De_Dust2 Only.

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3302
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#16) Napisano 26 lis 2015, o 02:57

kucyk swego czasu pisał cos na ten temat, jednak nie moge tego znaleźć.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

stalkeR

    ZBANOWANY CSL

  • Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Posty: 9
  • Dołączył: 18 lis 2015, o 14:52
  • Postawione piwa: 4
  • Otrzymane piwa: 0

(#17) Napisano 26 lis 2015, o 19:52

Mnie irytuje ze jak jest team balance to zanim przeniesie np z ct do tt to będą jeszcze w ct zmienia mnie w terrorystę i gracze z ct mogą mnie zabić a najgorsze ze liczy się liczy w statystykach.

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3302
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#18) Napisano 25 gru 2015, o 09:04

Taka jest już natura działania pluginu do balansowania drużyn. Przez pare dni wgrany był całkiem inny plugin który rozwiązywał ten problem ale stwarzał kilka kolejnych.
Tak więc wybraliśmy mniejsze zło ;]
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wujo!(pl)

    Admin serwera:
    DD2, DM

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 48
  • Dołączył: 4 sty 2016, o 02:44
  • Postawione piwa: 19
  • Otrzymane piwa: 18

(#19) Napisano 15 mar 2016, o 23:51

Witam

Od jakiegoś czasu mamy problem z paką.. jest na radarze a nie ma na mapie..
da się jakoś to poprawić? dzieje się tak kilka razy dziennie.

~ yay ~, for Equestria!

    Admin serwera:
    SZMAJL

  • Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Posty: 1411
  • Dołączył: 20 gru 2012, o 17:23
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#20) Napisano 16 mar 2016, o 01:06

Pewnie się da. Podaj daty/godziny kiedy to się dzieje, to zerkniemy w logi/HLTV i pomyślimy ;).
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

xManiek77x

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1308
  • Dołączył: 13 wrz 2013, o 15:40
  • Lokalizacja: Częstochowa
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#21) Napisano 16 mar 2016, o 17:37

A co poradzisz na zwieszone okno od roundsound :@ i brak jego dźwięku :muza:
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

~ yay ~, for Equestria!

    Admin serwera:
    SZMAJL

  • Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Posty: 1411
  • Dołączył: 20 gru 2012, o 17:23
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#22) Napisano 16 mar 2016, o 17:43

Opis, screeny, kiedy, gdzie, jak, co się dzieje, zawsze, czasami? Z takim opisem jaki dałeś nie mam zielonego pojęcia co zrobić, bo nawet nie wiem o co chodzi.
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

'Hunter

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 230
  • Dołączył: 8 lut 2013, o 13:53
  • Lokalizacja: Jutrosin
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 46

(#23) Napisano 16 mar 2016, o 20:22

to co pisalem, paka sie buguje od granatow i znika, zglaszalem ja, Kasia, Motor - chodzi o plugin który odrzuca bronie.
co do okna rsow - co kilka rund nie znika, przez co w rogu nie widac kto padl, muzyka tez czasem przy dluzszej grze po prostu nie gra - tytul jest, dzwieku brak.
"Dam ci jedno takie słowo,
Jeden taki dzień.
Mam ogień który płonie i rozrywa cień
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur.
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur."

xManiek77x

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1308
  • Dołączył: 13 wrz 2013, o 15:40
  • Lokalizacja: Częstochowa
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#24) Napisano 16 mar 2016, o 20:38

Chodzi o tą ramkę w prawym rogu . Kiedy ? właśnie przed chwilką znów ta sama sytuacja . Gdzie ? Na mapie de_ruska . Jak ? Szybko . Często . Teraz dasz radę coś z tym zrobić ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

Franco

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 254
  • Dołączył: 7 cze 2015, o 15:52
  • Postawione piwa: 26
  • Otrzymane piwa: 33

(#25) Napisano 16 mar 2016, o 20:39

Ja jeszcze dodam, nie wiem czy dobre miejsce, ale najwyżej ktoś gdzieś przeniesie.

Bo jest wgrany plugin, aby nie było reconnectów. Tylko nikt nie wziąl chyba pod uwagę takiej rzeczy, że np. jak kogoś złapie lag i jest brak gry przez kilka sec, to np. chcę zaraz od nowa wejść na serweer, wbijam do drużyny a tu mnie zabija, bo reconect...
Obrazek
"Jeśli Bóg z nami, to któż przeciw nam?"

~ yay ~, for Equestria!

    Admin serwera:
    SZMAJL

  • Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Posty: 1411
  • Dołączył: 20 gru 2012, o 17:23
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#26) Napisano 16 mar 2016, o 20:44

Użytkownik Biały 'Hunter napisał:
to co pisalem, paka sie buguje od granatow i znika, zglaszalem ja, Kasia, Motor - chodzi o plugin który odrzuca bronie.

Nie widzę nic o tym w tym temacie albo na forum DD2. Tak jak pisałem wcześniej - potrzebuję czasy, żeby zerknąć co się dzieje.
Użytkownik Biały 'Hunter napisał:
co do okna rsow - co kilka rund nie znika, przez co w rogu nie widac kto padl, muzyka tez czasem przy dluzszej grze po prostu nie gra - tytul jest, dzwieku brak.

Dziś w nocy dorzucę dodatkowe zamykanie tego okna. Kilka sekund po respawnie pewnie. W sumie jest szansa, że to się nie zamknie... jak internet będzie gubił pakiety i akurat ten o zamknięciu postanowi się zgubić ;)

Co do muzyki to więcej informacji - są jakieś błędy w konsoli? Kiedy to się dzieje? Jest to zawsze jak 'okno' się zawiesi czy samo z siebie też nie gra? Nie gra zawsze ta sama piosenka czy jakiś random?
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

~ yay ~, for Equestria!

    Admin serwera:
    SZMAJL

  • Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Posty: 1411
  • Dołączył: 20 gru 2012, o 17:23
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#27) Napisano 16 mar 2016, o 20:56

Użytkownik A.C.A.B#wislaq/AJ napisał:
Bo jest wgrany plugin, aby nie było reconnectów. Tylko nikt nie wziąl chyba pod uwagę takiej rzeczy, że np. jak kogoś złapie lag i jest brak gry przez kilka sec, to np. chcę zaraz od nowa wejść na serweer, wbijam do drużyny a tu mnie zabija, bo reconect...

Nie da się inaczej, to niestety zostanie. Krzycz tam na swój internet. ;<
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

Grand

    ZBANOWANY CSL

  • Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Posty: 325
  • Dołączył: 15 lip 2012, o 11:15
  • Lokalizacja: Suchary
  • Postawione piwa: 44
  • Otrzymane piwa: 83

(#28) Napisano 16 mar 2016, o 21:21

Da się kucyk po co tyle pluginów to ja nie kumam zamiast iść na jakość strzelania to coraz gorzej z tym ..... Przez ten zrypany plugin nie mogę "retry" robić w celu polepszenia moich środków do "życia". Może na 100 retry znajdzie się 2-3 co wbije w tej samej rudzie ale za takie zachowanie to się kara takich delikwentów a tak to są ukarani wszyscy Ci normalni zapewne w większości i jakieś elementy co robią retry by wejść w tej samej rundzie i grać ...... Wczoraj szukałem 30 sek paki w anarchii ale nie znalazłem wywal ten plugin od latających broni i po kłopocie .... PO co ten plugin ? Bo to on jest sprawcą tych zbugowanych pak :)

xManiek77x

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1308
  • Dołączył: 13 wrz 2013, o 15:40
  • Lokalizacja: Częstochowa
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#29) Napisano 16 mar 2016, o 22:33

Co do konsoli to nie zaglądałem tam jak się ścinała muzyka i okno ale kolejnym razem spojrzę czy coś wyskakuję itp . No gra sobie na koniec rundy muzyczka i pojawia się to okno z z tytułem i już nie znika . muzyka w kolejnej rundzie już nie gra . I pozostaje tak dopóki nie wył Cs'a lub nie zrobię reconecta . Z tego co wiem nie tylko Mi się tak dzieję ale u innych graczy słyszałem też narzekanie na ten temat . Kiedyś o tym wspominałem to zlekceważono temat bo im się tak nie dzieje tylko jest to z mojej strony . Ale jeśli mówisz , że możliwe jest to przez gubienie pakietów to może się zgadzać w moim przypadków bo podobno one mi gdzieś tam umykają po drodze . :wsciekly:
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3302
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 364

(#30) Napisano 16 mar 2016, o 23:14

Pluginy są i będą.
Natomiast jeśli sie tego nie bedzie dalo naprawic wtedy dopiero sie je usunie.

Co do paki, kucyk wyraznie napisal ze potrzebuje dokladny czas i gdzie to mialo miejsce aby przesledzic sytuacje.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •

cron