Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
DeathMatch [NS/S]80.72.42.104:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com3/60OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

DD2 !

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

Kasia

    Kobitka

  • Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Posty: 370
  • Dołączył: 4 gru 2013, o 19:29
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 40

(#16) Napisano 12 sty 2015, o 20:45

Nie wiem co sie dzieje z dd2 i co tam wgral Axl,ale pogorszylo sie znacznie ,mialam zawsze ping pomiedzy 20-30 teraz mam pomiedzy 30-45,podkresle ,ze normalnie mam 12m/s i 30Mb.

P.s.pod tabem widac jak polowie servera skacze ping ciagle co powoduje jeszcze lagi.

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3305
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 45
  • Otrzymane piwa: 364

(#17) Napisano 12 sty 2015, o 21:40

Wszystko jest praktycznie po staremu...
Nie wiem juz sam wtf...
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Equs

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 240
  • Dołączył: 20 lip 2014, o 23:54
  • Postawione piwa: 73
  • Otrzymane piwa: 47

(#18) Napisano 12 sty 2015, o 21:48

Hmm, co ja na ten temat mogę nadal powiedzieć, Faktycznie z pingiem są skoki, lecz załóżmy ja jak na mój internet lagów nie odczuwam w ogóle, ping mam unormowany , taki jak zawsze. Nie wiem od czego to zależy :)
Obrazek

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3305
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 45
  • Otrzymane piwa: 364

(#19) Napisano 12 sty 2015, o 22:51

Pewnie czesc uzytkownikow ma identyczny problem jak wczesniej.
Ja z UK mam bezposrednia trase do ATMANa, lagow nie mam...
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

'Hunter

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 230
  • Dołączył: 8 lut 2013, o 13:53
  • Lokalizacja: Jutrosin
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 46

(#20) Napisano 13 sty 2015, o 00:31

crash po około 22.30, serwer wstal sam :)
"Dam ci jedno takie słowo,
Jeden taki dzień.
Mam ogień który płonie i rozrywa cień
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur.
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur."

cRk` Szeryf miesiąca kwiecień (1)

    Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 1279
  • Dołączył: 10 gru 2012, o 17:41
  • Lokalizacja: Nowa Dęba / Tarnobrzeg
  • Postawione piwa: 153
  • Otrzymane piwa: 152

(#21) Napisano 13 sty 2015, o 02:08

Ale to już widzę kilka razy się zdarzyło, że kończy się mapa, widać tą całą tabele i po chwili "Time out" za jakieś 2-3 minuty serwer rusza dalej.
Axel naprawiaj tam coś, naprawiaj na spokojnie ;p

ps: A tak poza tym ten temat w ogóle nie powinien być założony, tylko powinien widnieć tu: viewtopic.php?f=13&t=14108 :D
Obrazek

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3305
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 45
  • Otrzymane piwa: 364

(#22) Napisano 13 sty 2015, o 03:23

Przy zmianie mapy serwer jak nie połączy sie z bazą danych to ma lagga ...
Ostatnia zawiecha z tematu to przez jakiegoś GIMBUSa super hackera co nam forum przymulił i 2min poźniej post Huntera...
Prawdopodobnie zemsta za jakiego bana...
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Szwagierka

    Kobitka

  • Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Posty: 910
  • Dołączył: 4 sie 2013, o 10:56
  • Lokalizacja: Nowa Dęba
  • Postawione piwa: 357
  • Otrzymane piwa: 468

(#23) Napisano 13 sty 2015, o 09:11

Użytkownik cRk` napisał:
Ale to już widzę kilka razy się zdarzyło, że kończy się mapa, widać tą całą tabele i po chwili "Time out" za jakieś 2-3 minuty serwer rusza dalej.
Axel naprawiaj tam coś, naprawiaj na spokojnie ;p

ps: A tak poza tym ten temat w ogóle nie powinien być założony, tylko powinien widnieć tu: viewtopic.php?f=13&t=14108 :D


Na FFA jest tak samo jak sie mapa zmienia.
Byki z Afryki :D

Obrazek

Gaunter o'Dim

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 173
  • Dołączył: 10 lip 2014, o 11:06
  • Lokalizacja: Lublin
  • Postawione piwa: 77
  • Otrzymane piwa: 9

(#24) Napisano 13 sty 2015, o 11:58

Nie wiem czy wam też ale mi nieźle klatkuje na DD2. Ping nie skacze ale klatki utrudniają grę :(

Kasia

    Kobitka

  • Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Posty: 370
  • Dołączył: 4 gru 2013, o 19:29
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 40

(#25) Napisano 13 sty 2015, o 17:57

Przed chwile w czasie zmiany mapy znowu cos nie zadzialalo,wyskoczyl napis po angilesku brzmial mniej wiecej-server nie zdazyl sie zaladowac w ciagu 8s.,xd

Ned

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 311
  • Dołączył: 13 paź 2011, o 21:49
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 121

(#26) Napisano 13 sty 2015, o 18:26

Cytat:
Nie wiem czy wam też ale mi nieźle klatkuje na DD2. Ping nie skacze ale klatki utrudniają grę

Też tak mam, fps w porządku, ping w porządku ale te wszystkie choke, in i on mi latają jak pojebane, myślałem że to po zmianie neta takie kwiatki ale przeszedłem wczoraj na inny serwer i wszystko po staremu było. Kasia pewnie swoimi lagami już innych zaraziła, nie wiem tylko jak bo całowania jeszcze nie było hmm

Kasia

    Kobitka

  • Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Posty: 370
  • Dołączył: 4 gru 2013, o 19:29
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 40

(#27) Napisano 13 sty 2015, o 18:37

Dodam,ze rank przestal dzialac nie nalicza punktow,xd

bzzzyyyQQQuś

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 2212
  • Dołączył: 11 maja 2012, o 16:00
  • Lokalizacja: Katowice
  • Postawione piwa: 307
  • Otrzymane piwa: 107

(#28) Napisano 14 sty 2015, o 00:47

Użytkownik Kasia napisał:
Dodam,ze rank przestal dzialac nie nalicza punktow,xd

Nalicza tylko z opóźnieniem przynajmniej mi.

Down

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 19
  • Dołączył: 6 sty 2015, o 21:30
  • Postawione piwa: 58
  • Otrzymane piwa: 0

(#29) Napisano 14 sty 2015, o 01:59

za mało pkt dostaje czy to ma wplyw na usterki serwera ?

cRk` Szeryf miesiąca kwiecień (1)

    Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 1279
  • Dołączył: 10 gru 2012, o 17:41
  • Lokalizacja: Nowa Dęba / Tarnobrzeg
  • Postawione piwa: 153
  • Otrzymane piwa: 152

(#30) Napisano 14 sty 2015, o 16:26

Użytkownik Down napisał:
za mało pkt dostaje czy to ma wplyw na usterki serwera ?
Nie. Po prostu im masz więcej punktów tym później trudniej je wbić i szybko mogą spaść, także to nie jest wina serwera tylko ustawień HLstats.
Obrazek

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •

cron