Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Rudziutka napisał:To ,że zginąłeś przez nią jest powodem do wyzwisk tak wulgarnych w stronę kobiety?
Użytkownik Fallen napisał:Napisałeś mi, żebym się zamknęła to odpowiedziałam ci tym samym.
Nie powiedziałam, że jesteś botem. Było to skierowane do kogo innego, a to, że zginąłeś mniej więcej w tym samym czasie to nie moja wina.
Tak, powiedziałam, że ci bana załatwię bo nie dam się tak traktować.
Użytkownik *Majkel napisał:Użytkownik Fallen napisał:Napisałeś mi, żebym się zamknęła to odpowiedziałam ci tym samym.
Nie powiedziałam, że jesteś botem. Było to skierowane do kogo innego, a to, że zginąłeś mniej więcej w tym samym czasie to nie moja wina.
Tak, powiedziałam, że ci bana załatwię bo nie dam się tak traktować., tak tak
kompromitujesz się dziewczynko.
Trudno, przeżyję jakoś to 7dni, szkoda tylko, że takie osoby jak Ty są niekaralne, to pokazuje tylko jaka bezsilna jest administracja bo dziewczynka jest nietykalna.
Zero szacunku mam do Ciebie, bo nawet przyznać się nie potrafisz, gardzę takimi ludźmi jak Ty i nie mam zamiaru patrzyć czy jesteś dziewczyną czy nie.
Użytkownik *Majkel napisał:Użytkownik Rudziutka napisał:To ,że zginąłeś przez nią jest powodem do wyzwisk tak wulgarnych w stronę kobiety?
Hmmm, wiesz. Najpierw powiedziałem, żeby się przymknęła i nie spamowała mikrofonem. To usłyszałem pojazdy w swoją strone, że jestem botem, groźby, że ona gra tu 4 miechy i, że mi bana załatwi, dopiero potem mnie to troszkę zirytowało i tak wybuchłem.
Mam szacunek do kobiet, które nie zachowują się jak nie wiadomo kto
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość