Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[FFA]*Majkel - cRk`

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Prośby pisane bez wzoru będą automatycznie odrzucane, a tematy zamykane i/lub usuwane!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.

Nick podczas gry:
IP/SteamID:

Data zdarzenia:
Powód bana:
Opis sytuacji:

Screeny: Screeny należy spakować w formacie ZIP/RAR i wrzucić pod link podany obok --> LINK*
AmxBans: Po wejściu w podany obok link, należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID. --> LINK**
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

____________________________________________________________________________________________________________________

* Wszystkie zdjęcia powinny znajdować się w jednej paczce (w niezmienionym formacie BMP) spakowane w RAR lub ZIP i wrzucone w podany powyżej link.
** Jeżeli nie wiesz o co chodzi (jak to większość twierdzi), wystarczy przeczytać uważnie REGULAMIN działu, kliknąć w podany odnośnik i zastosować się do instrukcji powyżej a link do bana wkleić w odpowiednim polu.

*Majkel

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 6 maja 2015, o 20:33

Opis sytuacji: Witam, wszedłem sobie drugi raz na serwer ten w życiu. Chciałem sobie pograć w ciszy i spokoju, ale niestety się nie dało z powodu ciągłego gadania gracza "Fallen", gram już w tą gierkę 7 lat, studiuję i czasami lubię sobie wejść i pograć na dobrym poziomie, no ale przez to ciągłe gadanie przez mikro Fallen nie mogłem nic usłyszeć. Uspokoiłem ją i powiedziałem, żeby tyle nie gadała, a ona do mnie z tekstami, że jak mi się nie podoba to mam wyjść z serwera bo ona tu gra już 4 miesiące i nikt nic nie pisał.
Potem jak mnie zabili to gadała przez mikro, że jestem botem i żebym stąd wyszedł, to napisałem "zrób mi loda" i fakt trochę przesadziłem, ale to nie ja zacząłem. Po czym zaczęła mi grozić, że dostanę bana, po chwili go dostałem, a ona zaczęła się śmiać i gadać "a nie mówiłam bocie?".Jeśli ja dostałem bana to i ona powinna go dostać. Nie lubię się z dziećmi kłócić, ale młoda koleżanka uważa się za nie wiadomo kogo na serwerze.
Proszę o unbana, a jeśli nie da rady to proszę o takiego samego bana dla niej, bo to trochę no fair, że ktoś kto wszedł tam pierwszy raz na serwer to jest traktowany jak "gówno" przez kogoś kto nie ma pojęcia na temat tej gry, jeśli się chce pogadać to można iść na skype czy ts, a nie w grze, gdzie to PRZESZKADZA.
A admin, który mnie zbanował powinien dostać nauczkę bo baba wchodzi Ci na głowę, a Ty się dajesz :)
Pozdrawiam szanowną administrację i proszę i pozytywne rozpatrzenie mojej wiadomości.

--Poniższe dane zostały wypełnione automatycznie na podstawie ostatniego bana na Twoje IP. Sprawdź czy są one poprawne - jeśli nie to, musisz wypełnić ręcznie--

Nick podczas gry: *Majkel
SteamID/IP: STEAM_0:1:38666717 / 83.30.227.71
Data: 06/05/2015 - 20:22:33 (4 minuty temu)
Powód bana: Masz za swoje. :)
Admin banujący: @cRk`
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=92007
Serwer: CS-Lamers [FFA + FUN] @Shooters.pl

cRk` Szeryf miesiąca kwiecień (1)

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 153
  • Otrzymane piwa: 152

(#2) Napisano 6 maja 2015, o 21:01

Nie musiała załatwiać admina bym Cie zbanował bo wszystko widziałem co piszesz. "Zamknij ryj cipo" "ryj cipeczko" "Mozesz mi lodzika zrobić" "zrób mi tego loda" coś takiego. itp, itd. Oczywiście była Cenzura dlatego napisałeś później Zamknij się. Tak, przesadziłeś i dostałeś bana, może surowo, ale w końcu to kobieta. Gdzie Ty masz szacunek gościu. Co do Fallen to nie słyszałem nic takiego by zasłużyła na bana. Może i dużo rozmawia (Nie widziałem by komuś to przeszkadzało) ale nie obraża, a jak obraża to po przyjacielsku do ludzi.
Czekamy jeszcze na wypowiedź fallen.
Obrazek

Fallen

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 91
  • Otrzymane piwa: 48

(#3) Napisano 6 maja 2015, o 21:10

I ja się tu wypowiem.
Po pierwsze rozmawiałam po śmierci z Mayerem, więc nie miałeś czego nawet słyszeć.
Zacząłeś mi pisać, żebym się ogarnęła. Nie wiem jak ty, ale ja jak ktoś zginie to jeśli żyję to nikogo martwego nie słyszę. Inni również.
W ciągu rozrywki podawałam info oraz czasami rozmawiałam z niektórymi osobami tak jak każdy na tym serwerze rozmawia z każdym.
Po drugie nie gadałam na ciebie, że jesteś botem, a na kogo innego.
Gdybym mówiła to do ciebie to bym mówiła po nicku.
Napisałam również, że jestem tu 4 miesiące i nikomu jakoś nie przeszkadza to odpisałeś mi "Chwalisz się? Nie masz czym"
Później napisałam ci "Cele" których nie wykonywałeś.
Odpisałeś pierw "(Team) sorka, zczailem sie jak 15sek zostalo", a później jak zorientowałeś się, że to ja napisałam to napisałeś "zamilcz".
Zresztą tu jest kawałek.
Majkel zamilcz
Fallen Ty zaqmilcz
Fallen zamilcz*
*Majkel Ty zamilcz
*Majkel bocie
*Majkel *****CENZURA*****
*Majkel zamknij sie
*Majkel *****CENZURA*****
*Majkel loda zrobic mozesz mi
*Majkel 16 juz masz?

Tyle z naszej rozmowy.
Brawo. Wykazałeś się kulturą.
Ja siebie nie dam obrażać. Na tym serwerze kultura obowiązuje.
To tyle z mojej strony.
Pozdrawiam.
"Słaby punkt, pewnie go znasz
Jeśli chcesz z nim wygrać to ciągle walcz"

Verona

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 131
  • Otrzymane piwa: 90

(#4) Napisano 6 maja 2015, o 21:12

Logi mówią same za siebie. Po drugie kłamiesz i próbujesz zwalić winę na Fallen :) Tyle w temacie.

Verona się wypowiedział, można zamknąć :P haha
"Olej co mówią o tobie wszyscy
masz swój cel inny od wszystkich
Masz wartość większą od pieniędzy
Tylko trening pozwoli być najlepszym."

Rudziutka

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#5) Napisano 6 maja 2015, o 21:15

Skoro studiujesz mamy wrażenie, że mamy do czynienia z inteligentną osobą na poziomie, a widać zupełnie co innego. "Loda możesz mi zrobić" do kobiety?
Zastanów się co byś zrobił jakby ktoś wytoczył takie słowa do twojej dziewczyny,siostry,matki. Szacunku do kobiet nikt Cię nie nauczył?
Nie umiesz się zachować to sobie odpoczniesz przez tydzień.

*Majkel

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#6) Napisano 6 maja 2015, o 21:26

Proszę dodać wczesniejsze logi Fallen. To jest śmieszne, serio wszyscy tutaj są tak zapatrzeni za nią?
Gadalas podczas gry, przez co zginąłem co było irytujące. Jeśli jej nic nie zrobicie to proszę o perma. Wiecej tu nie wrócę :)

Edit: zresztą czemu gracz Meyer nie dostał bana gdy napisałem do Fallen "Zamknij się" to odpisał coś typu ty zamknij ryj cwelu.
No skoro się tak czepiamy obrażania to chyba każdy powinien zostać nagrodzony banem prawda?
Ostatnio zmieniony 6 maja 2015, o 21:32 przez *Majkel, łącznie zmieniany 1 raz

Rudziutka

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#7) Napisano 6 maja 2015, o 21:31

To ,że zginąłeś przez nią jest powodem do wyzwisk tak wulgarnych w stronę kobiety?

*Majkel

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#8) Napisano 6 maja 2015, o 21:34

Użytkownik Rudziutka napisał:
To ,że zginąłeś przez nią jest powodem do wyzwisk tak wulgarnych w stronę kobiety?

Hmmm, wiesz. Najpierw powiedziałem, żeby się przymknęła i nie spamowała mikrofonem. To usłyszałem pojazdy w swoją strone, że jestem botem, groźby, że ona gra tu 4 miechy i, że mi bana załatwi, dopiero potem mnie to troszkę zirytowało i tak wybuchłem.
Mam szacunek do kobiet, które nie zachowują się jak nie wiadomo kto ;)

Fallen

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL

(#9) Napisano 6 maja 2015, o 21:41

Napisałeś mi, żebym się zamknęła to odpowiedziałam ci tym samym.
Nie powiedziałam, że jesteś botem. Było to skierowane do kogo innego, a to, że zginąłeś mniej więcej w tym samym czasie to nie moja wina.
Tak, powiedziałam, że ci bana załatwię bo nie dam się tak traktować.

CZK

Cham i prostak!

• Awatar użytkownika
  • Cham i prostak!
  • Postawione piwa: 15
  • Otrzymane piwa: 393

(#10) Napisano 6 maja 2015, o 21:45

Gracz steam posiada magiczną opcję MUTE. ;D Wystarczyło sobie wejść i zmutować, zamiast tego jest burdel. ]:->
Wasze piwa dosłownie idą na szczytny cel.:devil: Obrazek

*Majkel

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#11) Napisano 6 maja 2015, o 21:54

Użytkownik Fallen napisał:
Nie powiedziałam, że jesteś botem. Było to skierowane do kogo innego, a to, że zginąłeś mniej więcej w tym samym czasie to nie moja wina.

haha, tak tak ;) kompromitujesz się dziewczynko.
Trudno, przeżyję jakoś to 7dni, szkoda tylko, że takie osoby jak Ty są niekaralne, to pokazuje tylko jaka bezsilna jest administracja bo dziewczynka jest nietykalna.
Zero szacunku mam do Ciebie, bo nawet przyznać się nie potrafisz, gardzę takimi ludźmi jak Ty i nie mam zamiaru patrzyć czy jesteś dziewczyną czy nie.

Fallen

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL

(#12) Napisano 6 maja 2015, o 22:14

Użytkownik *Majkel napisał:
Użytkownik Fallen napisał:

haha, tak tak ;) kompromitujesz się dziewczynko.
Trudno, przeżyję jakoś to 7dni, szkoda tylko, że takie osoby jak Ty są niekaralne, to pokazuje tylko jaka bezsilna jest administracja bo dziewczynka jest nietykalna.
Zero szacunku mam do Ciebie, bo nawet przyznać się nie potrafisz, gardzę takimi ludźmi jak Ty i nie mam zamiaru patrzyć czy jesteś dziewczyną czy nie.

Ja również mam do ciebie zero szacunku patrząc na twoje zachowanie.
Nie mam się do czego przyznawać bo botem nie nazwałam ciebie.
Nie jestem "niekaralna", bo gdybym zaczęła cię obrażać tak jak ty mnie to również dostałabym bana.
Najpierw myśl, a potem pisz.

cRk` Szeryf miesiąca kwiecień (1)

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 153
  • Otrzymane piwa: 152

(#13) Napisano 6 maja 2015, o 22:38

Użytkownik *Majkel napisał:
Użytkownik Rudziutka napisał:

Hmmm, wiesz. Najpierw powiedziałem, żeby się przymknęła i nie spamowała mikrofonem. To usłyszałem pojazdy w swoją strone, że jestem botem, groźby, że ona gra tu 4 miechy i, że mi bana załatwi, dopiero potem mnie to troszkę zirytowało i tak wybuchłem.
Mam szacunek do kobiet, które nie zachowują się jak nie wiadomo kto ;)

Tu przerosłeś samego siebie. "Groźby, że mi bana załatwi" :D Kłamiesz kolego, Gdy już obraziłeś już szukałem Cie w Amx by dołożyć Ci karę, dopiero wtedy Fallen powiedziała, że pewnie zaraz bana dostaniesz bo na niego zasłużyłeś. Bang i Cie nie ma.
Początkowo myślałem, że za surowo bana dałem ale teraz już widzę, że jednak nie.. Za brak szacunku do osoby, która jest miła i bezkonfliktowa oraz za kłamstwo - Bana pozostawiam bez zmian.
Takie jeszcze słowa 2paca :P "Kobieta Cię urodziła więc nie masz prawa żadnej poniżyć".
Pozdrawiam
ps. Zostawiam jeszcze temat otwarty, gdyby ktoś chciał jeszcze dodać coś od siebie.
Obrazek

*Majkel

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#14) Napisano 6 maja 2015, o 22:52

Śmieszny jesteś, widć, ze admina w laysach wygrałeś. Gdy sie widzi takie cos to sie idzie na specta i slucha sie co sie dzieje, a nie tlumaczysz sie, ze nie slyszales co ona mówiła, żałosne tlumaczenie.
Poprosze perma bo i tak tu więcej nie wrócę, dziewczynki z gimnazjum robią co chcą, zero profesjonalizmu, a o crk nie wspomnę, banuje bo jej kolezanke obrazili, zabawne, szkoda ze nie banujesz jak mnie meyer i fallen obrazili.
Żegnam,l.

maluCZKa

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 193
  • Otrzymane piwa: 247

(#15) Napisano 6 maja 2015, o 23:18

Po przejrzeniu logow uprzejmie prosze, aby wyciagac konsekwencje dla wszystkich jednakowe i nie traktowac graczy, którzy sa bardziej rozpoznawalni na serwerze jako "jajeczka".
Dzis juz zasypiam, ale jutro jeszcze raz zajme sie yo sprawa.

Dobranoc.

Wróć do Bany - odwołania.