Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Heniu napisał:Gracz steam posiada magiczną opcję MUTE. ;D Wystarczyło sobie wejść i zmutować, zamiast tego jest burdel.
Użytkownik Ned napisał:Użytkownik Heniu napisał:Gracz steam posiada magiczną opcję MUTE. ;D Wystarczyło sobie wejść i zmutować, zamiast tego jest burdel.
Jak już Henryk wyszedł troche poza temat to ja też se pozwole. Opcja mute w steam przynajmniej u mnie działa tylko gdy żyje, gdy umieram mogę sobie mutować 5 razy różne pierogi i inne rudo-fioletowe kluski a i tak ich słyszę, także istnienie opcji mute nie powinno zwalniać adminów od dbania o to by na serwerze nie było zbędnego pitolenia
Użytkownik Heniu napisał:Użytkownik Ned napisał:Użytkownik Heniu napisał:Gracz steam posiada magiczną opcję MUTE. ;D Wystarczyło sobie wejść i zmutować, zamiast tego jest burdel.
Jak już Henryk wyszedł troche poza temat to ja też se pozwole. Opcja mute w steam przynajmniej u mnie działa tylko gdy żyje, gdy umieram mogę sobie mutować 5 razy różne pierogi i inne rudo-fioletowe kluski a i tak ich słyszę, także istnienie opcji mute nie powinno zwalniać adminów od dbania o to by na serwerze nie było zbędnego pitolenia
Zostawili temat otwarty to skomentuję z rana. ;D
No ale przecież Jemu przeszkadzała sama rozmowa pomiędzy graczami podczas gry, więc wystarczyło to zrobić i miałby spokój.
Nie wiadomo czy Fallen Mu przez mikrofon odpowiedziała coś niestosownego, ale świadków na to nie ma jak na razie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość