Bo na ns'ie nie otworzycie demka które ma protokół 48...
W wolnej chwili obejrzę demo i edytuje post.
Odniose sie do czasow Manka.
5:20 - Fakt to wyglądało dziwnie i raczej wydaję się być niemożliwym by usłyszał gracza stamtąd biegnącego ale mógł po prostu sprawdzić czy ktoś nie skraca. /-b
10:20 - 10:28 - Tutaj wyczekiwał, ustrzelił tego z okna a fraga przy wozie dało się zobaczyć. -b
11:43 - To też było ciekawe, nigdzie indziej nie spojrzał ale od razu na okno,

.. może fart. +/-b
13:30 - 13:48 - Całkiem naturalna akcja, zabił fallen, pomierzył jeszcze raz a że nikogo nie było to się rozglądał no i mu się pokazał przeciwnik. /-b
16:25 - Nic nadzwyczajnego, normalna akcja, patrzył na okna a przeciwnikowi broń wystawała, trudno byłoby go nie zauważyć. /-b
17:13- 17:18 - Nie wiem czy Maniek zwróciłeś uwagę ale tutaj gość był w drzwiach w bs'ie (tym przy respie) potem było słychać że wybiegł i biega jak słoń, wychylił się Matys i wyczekiwał aż się pojawi. Długo nie trzeba było czekać... /-b
19:46 - Tutaj nie mam pojęcia o co chodzi... Stał, celował, sprawdzał miejscówki. Na tym Counter strike polega. /-b
20:35- To było dziwne, jedynie jak można to wytłumaczyć to info lub haxy ;> Gościu strzełał z usp'ka za nim (pod) a ten zabił akurat tego który wychylał z respa. /+b
21:21 - Matys celował na tego co wychylił przy kościele, później spojrzał czy nikogo w oknie nie ma, no cóż norma. /-b
21:30 - Ciąg dalszy akcji z czasu powyżej (21:21) zabił gościa ze środka, matys chciał wejść na góre po schodach ale w trakcje zobaczył gościa na dachu (resp TT) i wychylającego jondra. Nazwałbym to brakiem refleksu ale jak kto woli... /-b
22:45 - tutaj mam błąd dema.
22:50 - Wcelowany w okno (był na zoomie x2) i po prostu gościa zauważył, nic nadzwyczajnego... /-b
23:48 - Kampiłeś i zostałeś ostatni, sprawdzał wiele miejsc i wiedział że nie ma Cię na respie bo koledzy z teamu wracali stamtąd, to sprawdził okno gdzie często ludzie kampia... Czysta akcja. (Maniek Cele, Nie kampimy!) /-b
24;32 - Jak zbyt wcześnie kurcze jasna, no przecież ktoś mu się tak wychylił a on dwa razy zeskanował, boże Maniek nie załamuj mnie bo do końca dema nie dotrwam... /-b
24:38 - Albo tu nic nie ma i moje demo pruchnieje albo ty za mierzenie z awp oskarżasz o wh.../ -b
24:50 - Zwykłe sprawdzenie miejscówki, chwilę przed również sprawdzał wiele innych, a Ty wyrwałeś jedną akcje z kontekstu... /-b
28:09 - Zobaczył że wychyla i cofa, poszedł na prawo i sprawdził kolejny raz, zobaczył, ustrzelił. /-b
28:18 -Nie rozumiem tego zdania.
Reasumując: Matys gra zachowawczo, nie wychyla, nie raszuję, sprawdza wszystkie campy tam gdzie TT może siedzieć.
Co rundę jest w Hotelu i mierzy z awp prawie cały czas te same miejsca (

) Dla mnie czysto poza jedną dwoma akcjami.
Fajnie by było jakbyś Matys się wypowiedział. PS. Prawie przysnąłem
Legenda: Zielony (-b)
Czerwony (+b)
Zółty (+/-b)