Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Arcanix napisał:Wyjątek raz można zrobić żeby kapusta mógł odzyskać zaufanie społeczności lamers, inni gracze nie mają takich "pleców" jako jondro więc myślę że temat byłby od razu usunięty, a jednak nad jonderm jest dyskusja, ja też startując na ciepła posadę admina byłem mocno pietnowany, a jednak dana została mi szansa i chyba na razie jakoś nie ujmuje autorytetowi administracji oczywiście rozumiem że podanie o admina a czitowanie to dwie różne sprawy. to tylko gra dostał karę, co prawda wątpliwe ja przestrzegał ale czy tylko taka figura jak on nie zawsze wyroki do końca respektuje p.s nie jestem gejem że tak go bronie poprostu wiem że to dobry gracz który raz popełnił błąd podwplywem chęci bycia najlepszym. Sprinterzy też biorą doping a jednak dostają szansę po jakimś czasie zastanówcie się czy nie warto
Użytkownik ipoco napisał:Co z tego ze ma tyle godzin na steamie. Zauważ ze grywa u nas do tej pory na ns i pod rożnymi nickami. Sam go nie namierzyłeś pod jakim nickiem gra
Użytkownik ipoco napisał:Nie interesuje mnie kto go namierzył
Użytkownik Piotrek52090 napisał:A wy jak się zachowujecie ? Linczujecie go jak by jakimś pedofilem był ,jeżeli zostały zrestartowane statystyki, bany cofnięte itd to dlaczego nie dać mu szansy ????
Może od razu powiecie że odpalał się od 4-5lat, to że koleś grał dobrze, nie znaczy że był odpalony, po prostu was bił a teraz chcecie go udupić.
Wtedy jak się zaczął odpalać już był na celowniku Zwierzaka , i było to widać że to było robione na NS, więc proszę darujcie sobie takie szmatki gadki.
Zacznijmy wszystko od nowa jeżeli wszyscy to wszyscy, bo inaczej to będziecie w warcaby czy szachy grali online.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość