Nick na serwerze:Amor Patriae Nostra Lex (wcześniej grałem na wiślaku)
Steam ID:STEAM_0:0:18931709
Staż w CS'a:Ok. 4 lata z przerwą wymienioną poniżej.
Link do GT:http://www.gametracker.com/server_info/195.42.112.8:27073/top_players/?query=Amor+Patriae+Nostra+Lex
Jak chcesz Nam pomóc?:Utrzymywać porządek na serwerze ffa.
CV: Byłem adminem na jednym serwerze lokalnym, myślę, że dam sobie radę z amx jak sobie przypomnę wszystko, zobaczę co i jak.
Napisz kilka słów o sobie:Cześć, jestem Szczepan, rocznik 96. Od października zaczynam studia w Krakowie. Grałem już tutaj na tym serwerze, z jakiś rok temu, teraz wracam ponownie. Do złożenia podania zachęcił mnie Betoniarka (a dzisiaj także Forsaken) i fakt, że ostatnio jest troszkę mniejsza aktywność adminów. Interesuję się sportem, od stycznia zacząłem bawić się w bodybuilding;d Jestem kibicem Wisełki.Co tu jeszcze napisać,

, może to, że na tym koncie nie mam nabitych jeszcze dwudziestu postów, ale to jest moje drugie konto, na poprzednim z kilkanaście postów było, nie chcę podawać dokładnej liczby, bo nie chce wyprowadzić w maliny. Mam nadzieję, że mój raptowny charakter nie przeszkodzi w pozytywnym rozpatrzenie mojego podania.Aa lubię sobie popykać w szachy.;D