Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Czy z łaski swojej może ktoś ogarnąć ranking.
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Bo jak sięgam pamięcią pkt na - miały być ustawione na max 25- a jest obecnie od 30 do bólu.
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Przez ten zjebany ranking tylko się wku frustruje mnie to i co za tym idze nie skupiam się na grze tylko na wku się bo jestem oszukiwany. Jak nie to skasować to w chuj i będzie problem z głowy.
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Jesli ktoś może to chodz na ten miesiąc ustawić to jakoś normalnie żeby można było normalnie je zbierać. Nie mówię że ma być na easy ale też nie tak ze ja dostaje 3 a bot 40.
Użytkownik Axl napisał:Jondro masz 1 pozycje wiec csego ty sie spodziewasz? Arcanix to samo, piaty na liscie.
Zabijacie duzo, jestescie dobrzy. Niktorzy snią by byc w pierwszej 20tce. Rozumiem gdyby plakal ktos na 50 pozycji ze nie moze sie wspuac wyzej no ale Wy ?
Nowy rok i kolejna zmiana w punktacji na pewno będzie. I nie ma rankingu idealnego.
Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość