Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik ewciaaa. napisał:Witam. Chciałam serdecznie pozdrowić Adminów z serwerowni CS-LAMERS
za ich "spostrzegawczość", nie wyrozumiałość i dawanie banów graczom za nic :d, podziwiam osoby które nie pozwalają innym wyrażać swojego zdania. Nikt nie ma prawa się odezwać, nic powiedzieć bo jak komuś z naszych "wspaniałych" Administratorów się coś nie spodoba to od razu dają bany bez jakichkolwiek wyjaśnień. Maluczka i CZK to głównie kierowane jest do was, zajmijcie się czymś innym jak nie potraficie kierować serwerem bo wydaję mi się że kompletnie się do tego nie nadajecie , prócz rządzenia i władzy nie macie nic do powiedzenie w tym temacie
czekam na bana i wasze głupkowate tłumaczenia
które generalnie mam w dupie więc się nie wysilajcie! Pozdrowienia z wakacji od FALLEN, GIERESA, KiedyśByłemDobry itp
całuski .!
Użytkownik ewciaaa. napisał:nie, jakby się dało to w porzadkuale ciężko jest z kimś dojść do porozumienia kto nie ma mózgu
odliczam kiedy mój post zostanie usunięty
i nie pisz że wina jest po obu stronach bo też bana dostaniesz
nie gadaj o trollowoaniu bo wyrażam swoje zdanie
ahh no tak zapomniałam że tu nie można, WYBACZ !
Użytkownik ewciaaa. napisał:Podziwiam za odwagęjuż niebawem pewnie też dostaniesz bana za słowo które nie jest podporządkowane Administratorom. !
Użytkownik ewciaaa. napisał:właśnie nie byli w tym problemnie zupełnie chyba wiesz o co chodzi bo Gieres Fallen i leon nie byli ani razu ostrzegani. właśnie o tym mówię że cięzko jest z takimi ludźmi dojść do porozumienia
ludzie to jest tylko gra ;d bawi mnie to strasznie
Użytkownik ewciaaa. napisał:ja wcale nie jestem agresywnie nastawionapróbowałam zrozumieć to zachowanie
ale ciężko ktoś zapytał dlaczego a Ci od razu bana dają .. przecież ja tu nikogo nie wyzywam to nie jest raczej mój poziom żeby rzucać kurwami itp
chciałam tylko wypowiedzieć się w tym temacie takie mam prawa i wolno mi
Użytkownik ewciaaa. napisał:dobra ja pisząc moje myśli nie kierowałam tego do CIebietylko do konretnych osób
które odkąd pamiętam nie zachowywali się w porzadku
i nie są idealni czasami wypadałoby się przyznać do swoich błędów ale mają chyba za wysokie mniemanie o sobie.
Wróć do Księga skarg i zażaleń - ZGŁOŚ CZITA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość