Witam wszystkich,
I na mnie przyszedł już czas. Ostatnio najnormalniej w świecie nie gram już w CS od dłuższego czasu. Nie mówię żegnajcie lecz do widzenia, także jeszcze się pewnie zobaczymy. Nowy PC i praca oraz studia sprawiły, że odrobinę czasu jaka mi pozostała wolę poświęcić na troszkę inne bardziej wymagające tytuły

W każdym razie CS 1.6 nie przestał dla mnie istnieć i pewnie za jakiś czas złapię ponownie zajawkę na strzelanie, a wtedy odezwę się do Was drodzy Lamersi

Także serdecznie dziękuję wszystkim za rok miłej współpracy i kłótni, przy których przez popcorn przytyłem parę kilo

Miło było ale się skończyło :<
Droga wysoka administracjo! Mam nadzieję, że tarcza kiedyś zrzuci kajdany niewoli! Powodzenia w dalszym tworzeniu tej wspaniałej społeczności!
Admini! Dziękuję za miłe chwilę i zapominam o nieprzyjemnych. Samych trafionych banów!
Gracze!~Mam nadzieję, że nie macie mi za złe tych wszystkich banów za cele i kulturę

oraz RS z disco (zmusili mnie

)
Zwierzaczek! Od czasu do czasu zapoluję jeszcze na Cb na serwie
W każdym razie to był dla mnie bardzo miły i przyjemny rok, będę w miarę możliwości wpadał na forum i serwy żeby pogadać albo przesłać kilka linków z beznadziejnym dubstepem
Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego!
Sivi
P.S.
Po cihu liczę na biały kolorek