Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

STAZ W CS

Dział na gry, zabawy, wyliczanki itp.

Freku

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 2 sty 2013, o 23:10

Temat założyłem bo chyba takiego nie ma, a sprawdzałem , ok to polega na tym że wpisujecie jak wasza przygoda z kanterem, sie zaczynala i ile juz w to klikacie..

Moja przygoda się zaczęła jak wyszło 1.5 , wtedy nie miałem w domu komputera i chodziłem do kafejki , 1 raz zobaczyłem co to jest i to była mapa fy_pool_day co dostawałem na poczatku baty od kumpli :D
Pozniej to jakos wyszlo 1 steam 2k5 i jazda dostałem bana na vac nie wiem za co ;d za nic nie banuja (poprostu typek podmienil sida i pa) tak mialem tez z 2 steamem , brat gral na wh i ban na VACu ;d

Moj pierwszy lan . hmmm to bylo w 2k12 w lutym co pojechalem do niepolomic pograc z 5 i przegralismy grupe wgl jak ktos chce moge podac link do demek , hehe pistoletowka ja lece nagle mi sie scielo cos , myszka nie chciala strzelac to mnie zabili z kosy , a pozniej killa wpisalem na respie tzn przypadkiem nacisnolem m i zmienilem na swojego . I około 100 osób na widowni beke ma ze mnie jak odpadlismy , nie chcialem tam wracac bo bym sie chyba spalil z wstydu , ale jakos to wygladalo.

Grałem już z takimi katixami jak : Dmt , insider , apollo , krigge , i caly ap - esl .

A tak to STAZ : Ładne 8 LAT

OptiMuS-PrimE

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 3

(#2) Napisano 3 sty 2013, o 17:24

siemaa.
Moja historia z cs'em zaczęła sie jakieś 3 może 4 lata temu:)
Wszystko zaczęło sie od tego, że mój kolega miał u siebie cs na komputerze, ale nigdy nie chciał mi dać zagrać. U siebie w domu jeszcze nie miałem internetu.
Gdy tylko do niego zachodziłem on zawsze grał. Nadszedł w końcu ten dzień,kiedy juz miałem neta u siebie na chacie!:D
Pierwsze co zrobiłem po odpaleniu firefoxa było ściągnięcie jakiegoś nonstema.
Zaczęło się grywanie, napoczątku strasznie lamiłem grę, nic mi nie wychodziło. Strasznie się złościłem z tego powodu.:D
Pograłem ok rok czasu postanowiłem kupić stema. Steam, nowe możliwości.
Minął kolejny rok znalazłem się tutaj po drodze miałem swoje wzloty i upadki.
Mija kolejny rok z CS-Lamers i jestem bardzo zadowolony z graczy, adminów:D

pozdro OptiMuS

pszyczajony wonsz

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 2
  • Otrzymane piwa: 1

(#3) Napisano 4 sty 2013, o 00:44

Moja przygoda z ceesem zaczęła się w wakacje miedzy 6 podstawówki a 1 gimnazjum na lanie u kumpla(90 rocznik), to były początki 1,5, jak dobrze pamiętam to wakacje 2002. Graliśmy na sieci praktycznie cale 2 tygodnie nonstop - Niesamowita zabawa... potem kupiłem neta u lokalnego dostawcy(jkns) i on postawił jedne z pierwszych serwerów i zacząłem napierniczać na piracie( w tedy nie widziałem ze to pirat), po czasie było 1.6 i w tedy już grałem jak szalony, siec organizowała w mieście lany z prawdziwymi nagrodami, zawsze było full ludzi, na MOSiR Czechowice - Dziedzice, miały lata a ja nie grałem w żadne inne gry. W 2005 rozpoczął się boom na csa, coraz więcej serwerów, coraz więcej oszustów, neostrada i w tedy kopiłem oryginalna, przez cały czas nie grałem w nic poza cs'em, później grywałem w inne produkcje a w samego csa juz nie tak intensywnie ze 2 lata, do dzisiaj nie potrafię zrozumieć fenomenu tej gry.... Ogólnie nie licząc przerw to spędziła przy tej grze okolo 10 lat, wcale tego nie żałuje i dalej będę w to grał :)
ObrazekObrazek

Kruczy

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0

(#4) Napisano 14 mar 2013, o 16:28

Moja historia z csem zaczęła się 6 lat temu kiedy dostałem nowy komputer i był on w stanie pociągnąć csa. Była to 5 podstawówki jak moi koledzy z osiedla z którymi gram do dzisiaj pokazali mi ta grę. Oczywiście początki były trudne mimo tego we 3 daliśmy radę. Graliśmy razem w cs source jak już wychodził i cod 2. Mimo tego zostaliśmy przy 1.6, gramy do dzisiaj i nieźle nam idzie. Nie mieliśmy jeszcze przyjemności wyskoczyć na żaden lan. Testowaliśmy cs go na becie. Mimo tych wszystkich wymienionych wyżej gier zostaliśmy przy 1.6 i raczej będziemy grać przez długie lata ze względu na jego teamplay i zaangażowanie drużyn. Mamy z nim dużo miłych wspomnień.

Just Do It

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 1

(#5) Napisano 15 mar 2013, o 16:33

Czeeść moja historia z cs`em zaczeła się z 4 lata temu. Grałem na ns`ie z 3-4 miesiące potem zakupiłem steama w 2009 r, 2k9. Gram na tym steam do dzisiaj, lecz po tej aktualizacji steam nie dawno nie gram na steam, ponieważ mam tylko 4fps w menu. Błędy od nich. Nie moge nic z tym zrobić, dlatego gram na Ns`ie. Pozdrawiam.
Masz sprawe? Wal PM !

Wróć do Gry i zabawy