Temat założyłem bo chyba takiego nie ma, a sprawdzałem , ok to polega na tym że wpisujecie jak wasza przygoda z kanterem, sie zaczynala i ile juz w to klikacie..
Moja przygoda się zaczęła jak wyszło 1.5 , wtedy nie miałem w domu komputera i chodziłem do kafejki , 1 raz zobaczyłem co to jest i to była mapa fy_pool_day co dostawałem na poczatku baty od kumpli
Pozniej to jakos wyszlo 1 steam 2k5 i jazda dostałem bana na vac nie wiem za co ;d za nic nie banuja (poprostu typek podmienil sida i pa) tak mialem tez z 2 steamem , brat gral na wh i ban na VACu ;d
Moj pierwszy lan . hmmm to bylo w 2k12 w lutym co pojechalem do niepolomic pograc z 5 i przegralismy grupe wgl jak ktos chce moge podac link do demek , hehe pistoletowka ja lece nagle mi sie scielo cos , myszka nie chciala strzelac to mnie zabili z kosy , a pozniej killa wpisalem na respie tzn przypadkiem nacisnolem m i zmienilem na swojego . I około 100 osób na widowni beke ma ze mnie jak odpadlismy , nie chcialem tam wracac bo bym sie chyba spalil z wstydu , ale jakos to wygladalo.
Grałem już z takimi katixami jak : Dmt , insider , apollo , krigge , i caly ap - esl .
A tak to STAZ : Ładne 8 LAT