Nick na serwerze: Malkos i inne krejzi names
Steam ID:STEAM_0:0:26824190
Staż w CS'a: 5 lat?
Link do GT:http://www.gametracker.com/player/Malkos/195.42.112.8:27073/
Jak chcesz Nam pomóc?: Teraz się rozpisze bo w sumie mogę a co tam

Odszedłem na emeryturę , nie wiedząc że potem Serwerownia straci tylu "ogarniętych" adminów , nie ukrywam że serwer był i jest mi bliski(jakby to nie zabrzmiało) więc boli mnie gdy ludzie wychodzą bo biega jakiś frajer na wh a akurat nie ma admina na serwie . Pozostaje także kwestia tego , że rozumiem to że jeden Admin na serwerze nie może ogarnąć sam 30 ludzi bo jest to po prostu nie wykonalne. Zobaczyłem także że ruszył właśnie serwer TP , z tego tytułu chciałbym aby te podanie nie dotyczyło się tylko Admina na dd2 , ale Multi Admina , wiem że normalnie nie można takich rzeczy robić no ale jednak swoje już tu przegrałem i adminowałem i myślę że dałbym ogarnać parę serwerów naraz , bo teraz także staram się wbijać na FFA. Wiem że znajdą się hejterzy pod moim podaniem którzy napiszą "Zrezygnował i znowu składa" mam w to wbite że tak powiem i chcę po prostu jakoś wam pomóc.
CV: Tego chyba nie muszę pisać

Napisz kilka słów o sobie: O sobie poraz kolejny no to tak po krótce : Mam na imię Piotrek , mam 20 lat bardzo lubię się wygłupiać i smiać ze znajomymi co pewnie widoczne jest także na servie

Lubie sobie także "czasami" pośpiewać jak mam dobry humor a niestety zawsze taki mam przez co wasze uszy muszą tego słuchać. Oprócz Cs'a i Muzyki interesuję się sportem siatka/piłka nożna , oczywiście jestem fanem Realu Madryt ^^ , Hobby? Zdecydowanie śmianie się

Możemy liczyć na Twój hajs? Si
Oświadczam, że spełniam warunki wymagane przez CS-Lamers.Pozdrawiam