Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Pierogi napisał:W momencie gdy gracz wszedł po kicku powiedział " zajebista jestes Pierogi " zapytałam o co chodzi ? a on "jajco" odpowiedziała "odbij ode mnie bo nie jestem Twoją koleżanką" wymiana zdań się toczyła po czym powiedział do mnie zamknij ryj a ja odpowiedziałam mu że sobie kur..a nie życze takich słów w moja strone .
Użytkownik Ny[C]eR napisał:Użytkownik Pierogi napisał:W momencie gdy gracz wszedł po kicku powiedział " zajebista jestes Pierogi " zapytałam o co chodzi ? a on "jajco" odpowiedziała "odbij ode mnie bo nie jestem Twoją koleżanką" wymiana zdań się toczyła po czym powiedział do mnie zamknij ryj a ja odpowiedziałam mu że sobie kur..a nie życze takich słów w moja strone .
Hahhahahaha ale teraz gadasz slowa ktore wgl tak nie brzmialy![]()
1: zajebista jestes Pierogi - tak powiedzialem
2: tez
3: powiedzials tak
4: nie ryj a zamknij sie juz a to jest roznica
Czarnuch ale pomysl logicznie , sam na tylu szedl bys na rzez czy zachowal aby pozniej miec? A dobrze wiedziala ze co runde chodzilem do paki lub z paka!
Użytkownik Ny[C]eR napisał:Nie wiesz bo nie chcesz wiedziec kiedy. Ja ci nie bede przypominal bo sama dobrze wiesz ze to powiedzialas!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość