Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[DD2]Nikos - Malkos

btK

Admin serwera:
    DD2! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 90
  • Otrzymane piwa: 113

(#16) Napisano 13 mar 2014, o 20:37

Nie bede komentowal kazdego cytatu osobno, bo szkoda czasu. Wyciagalem wszystkie Twoje logi na ktorych widac jak sie zachowujesz w przeciagu 15 min. Wlasnie sie dowiedzialem, ze masz 15 lat [czyli dalem Ci za duzo we wczesniejszym poscie]. Bana dostales za caloksztalt, tutaj mozna poczytac wiecej http://stats.cs-lamers.com/hlstats.php? ... 423&page=3

Co do mojego Czat loga nie znajdziesz tam zadnych wyzwisk ani nasmiewania sie, na serverze mozna przeklinac wiec nie wiem czego Ty szukasz w moich logach.

2014-03-13 18:21:36 jak kurcze dziecko sie zachowujesz.
2014-03-13 18:21:19 (Team) zaraz mnie wkurwisz czlowieku.

to fakt chamskie moje slowa do gracza, ktory zachowuje sie identycznie jak Ty, czyli p4p.
Obrazek
Obrazek

NikooS

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 61
  • Otrzymane piwa: 84

(#17) Napisano 13 mar 2014, o 20:48

Pisanie "spierdalaj" też jest ok. Czasem można przeklnąć, no dobra, ale chyba nie w co 2 poscie, co? Tak się teraz przeczepiłeś, na siłe czegoś doszukujesz. Ja przeżyje te 24h, jeżli zajdzie taka potrzeba, ale pamiętaj, że świety nie jesteś. Teraz ja moge powiedzieć co ci to da, że w kółko będziesz pisał "kurcze", "ja pierdole", świat bedzie lepszy? Nie możesz sobie przed monitorem krzyknać "KURRWA!" na cały dom? Nie, ty swoje nerwy musisz pokazać kazdej osobie na serwerze :D

Zamknijcie już ten temat lepiej, bo widzę, że to nic nie da, tylko większa kłótnia się zrobi...
Ostatnio zmieniony 13 mar 2014, o 20:52 przez NikooS, łącznie zmieniany 2 razy

^SzAkAl^

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 293
  • Otrzymane piwa: 127

(#18) Napisano 13 mar 2014, o 20:51

To ja cos powiem Nikos upomnialem cie przez micro a ty dalej olales to wiec przyjmij kare na klate i wyciagnij wnioski jezeli 3 adminow na ciebie nie dziala znasz moje zasady z raci ze jestes stalym graczem to dlatego ci powiedzialem zebys sie uspokoił a ty niezrobiles tego wiec chciales to masz odpoczynek
^SzAkAl^

nXo?!

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 74
  • Otrzymane piwa: 31

(#19) Napisano 13 mar 2014, o 21:15

Moim zdaniem niech czewoni zadecyduja bo takie przepychanki slowne do niczego nie prowadza robi sie nie potrzebny spam
Obrazek

btK

Admin serwera:
    DD2! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 90
  • Otrzymane piwa: 113

(#20) Napisano 13 mar 2014, o 21:30

Użytkownik NikooS napisał:
Pisanie "spierdalaj" też jest ok. Czasem można przeklnąć, no dobra, ale chyba nie w co 2 poscie, co? Tak się teraz przeczepiłeś, na siłe czegoś doszukujesz. Ja przeżyje te 24h, jeżli zajdzie taka potrzeba, ale pamiętaj, że świety nie jesteś. Teraz ja moge powiedzieć co ci to da, że w kółko będziesz pisał "kurcze", "ja pierdole", świat bedzie lepszy? Nie możesz sobie przed monitorem krzyknać "KURRWA!" na cały dom? Nie, ty swoje nerwy musisz pokazać kazdej osobie na serwerze :D

Zamknijcie już ten temat lepiej, bo widzę, że to nic nie da, tylko większa kłótnia się zrobi...

Pogrzebales w moich czat logach kilka dni wstecz? i znalazles spierdalaj do [znowu] gracza p4p?:) przyznaje, tak napisalem, bo ilez to mozna miec do was cierpliwosci. proponuje o podsumowanie przez h@. Prosze rowniez o podpowiedz co mam z nimi robic, bo gowniarskie ich teksty juz mi bokiem wychodza.
Obrazek
Obrazek

alonso123

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 4
  • Otrzymane piwa: 5

(#21) Napisano 14 mar 2014, o 13:03

WYMODEROWANO. Idź i sobie zrób kanapkę ; (.

LeiTo?!

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 42

(#22) Napisano 14 mar 2014, o 19:54

Jakis werdykt?
Obrazek

Ned

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 121

(#23) Napisano 14 mar 2014, o 21:36

Cytat:
macie problem z adminem, od tego jest forum abyśmy mogli sprawę wyjaśnić.

Żaden admin sie nie boi że na niego doniosą na forum więc mógłbyś dla przykładu jednego tak wiesz :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :nerwus: :nerwus: :nerwus: rozgnieść jak pomidora :wysmiewacz:

nOthinG

Admin serwera:
    DD2, DM

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 155
  • Otrzymane piwa: 164

(#24) Napisano 14 mar 2014, o 21:45

Użytkownik Ned napisał:
Żaden admin sie nie boi że na niego doniosą na forum więc mógłbyś dla przykładu jednego tak wiesz :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :nerwus: :nerwus: :nerwus: rozgnieść jak pomidora :wysmiewacz:

Błąd, ja tam nigdy nie mam pewności czy ktoś złoży skargę na mnie. I wcale mi to nie wisi ponieważ nie chce wzbudzać wątpliwości co do mojej pracy wkładanej w serwer. :D Ale masz rację. Raz można kogoś ukarać (jeśli zajdzie potrzeba i powód to mogę być ja).

A co do tematu... Panowie : Nikoś, P4P, Farmer, Łapa i nieobecny już KIX zawsze "mają rację" i non stop mówią co my (Administracja) mamy robić.
Często za przeproszeniem to wkurwia ale dla mnie to nie powód nawet na kicka (no chyba, że non stop jest spam, nawet po upomnieniu).
Bardzo często wzajemnie się prowokują, obrażają i mają pretensje jeden do drugiego. Jeżeli chcecie się pokłócić to idźcie na TS3 albo Gadu-Gadu czy jakikolwiek inny komunikator a nie psujcie krwi innym.

Osobiście uważam, że jeżeli sytuacja będzie nagminnie powtarzana można wyciągnąć trochę surowsze konsekwencje.
Pozdrawiam nOthinG :*

Szwagierka

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 357
  • Otrzymane piwa: 468

(#25) Napisano 14 mar 2014, o 22:17

Użytkownik nOthinG :* napisał:
Użytkownik Ned napisał:
A co do tematu... Panowie : Nikoś, P4P, Farmer, Łapa i nieobecny już KIX zawsze "mają rację" i non stop mówią co my (Administracja) mamy robić.
Często za przeproszeniem to wkurwia ale dla mnie to nie powód nawet na kicka (no chyba, że non stop jest spam, nawet po upomnieniu).
Bardzo często wzajemnie się prowokują, obrażają i mają pretensje jeden do drugiego.

Dlatego admin powinien zachować zimną krew. Trudne wiem, ale niektórzy na naszych nerwach bardzo się cieszą. Co do nikosia jaki jest taki jest, ale niezapominajmy, że jest też graczem. Złożył skargę, powiedział co chciał, ban minął i dla mnie już dyskusja powinna być zamknięta. Pan P4P czy Łapa nie mają tutaj nic do rzeczy. Pozdrawiam :pileczka:
Byki z Afryki :D

Obrazek

TYLER

• Awatar użytkownika

(#26) Napisano 14 mar 2014, o 22:46

Użytkownik CZK napisał:
Ktoś tam moderował posta, szkoda bo nie wiem co ten szaraczek nabazgrał. ;p

"ja to bym zjadł kanapkę" tyle napisał ; D pomyślałem, że żółty kartonik się należał xD

Nikt nie składał skargi bo jak były na np. Poisona to kończyło się na grożeniu palcem -,-. Teraz już tak kolorowo nie ma. Tylko skargi aktualnie są takie, że admin nie popełnił jakiegoś wielkiego błędu.

Malkos uczy i bawi i gada jak padnie ; D.

Nikoś zawsze wkurzał, ale pozytywnie. Chyba, że tylko ja nie mam żadnych negatywnych wspomnień z nim, albo tylko ja mam bardziej wykichane od reszty.

IMO można close.

Wróć do Archiwum DD2