Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik NikooS napisał:Pisanie "spierdalaj" też jest ok. Czasem można przeklnąć, no dobra, ale chyba nie w co 2 poscie, co? Tak się teraz przeczepiłeś, na siłe czegoś doszukujesz. Ja przeżyje te 24h, jeżli zajdzie taka potrzeba, ale pamiętaj, że świety nie jesteś. Teraz ja moge powiedzieć co ci to da, że w kółko będziesz pisał "kurcze", "ja pierdole", świat bedzie lepszy? Nie możesz sobie przed monitorem krzyknać "KURRWA!" na cały dom? Nie, ty swoje nerwy musisz pokazać kazdej osobie na serwerze
Zamknijcie już ten temat lepiej, bo widzę, że to nic nie da, tylko większa kłótnia się zrobi...
Cytat:macie problem z adminem, od tego jest forum abyśmy mogli sprawę wyjaśnić.
Użytkownik Ned napisał:Żaden admin sie nie boi że na niego doniosą na forum więc mógłbyś dla przykładu jednego tak wiesz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rozgnieść jak pomidora
Użytkownik nOthinG :* napisał:Użytkownik Ned napisał:A co do tematu... Panowie : Nikoś, P4P, Farmer, Łapa i nieobecny już KIX zawsze "mają rację" i non stop mówią co my (Administracja) mamy robić.
Często za przeproszeniem to wkurwia ale dla mnie to nie powód nawet na kicka (no chyba, że non stop jest spam, nawet po upomnieniu).
Bardzo często wzajemnie się prowokują, obrażają i mają pretensje jeden do drugiego.
Użytkownik CZK napisał:Ktoś tam moderował posta, szkoda bo nie wiem co ten szaraczek nabazgrał. ;p
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości