Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Cytat:mapka świąteczna na pewno będzie tak jak i w tamtym rokuja myślałam tez o choince zamiast bomby (przy plantowaniu) ale nie wiem co na to inni
Cytat:Widziałam gdzieś jeszcze plugin (na mojej poprzedniej sieci było to wgrane) , że zamiast granatów gracz trzyma w ręku śnieżną kulę i widzi śnieżną kulęFajnie to wygląda i dużo śmiechu jest, bo wygląda tak jakbyśmy się śnieżkami rzucali, a trochę zabawy zawsze na plus XD
Cytat:Oprócz tego i tej choinki zamiast paki, przy plantowaniu (też plugin) można wgrać żeby była świąteczna muzyczka (tylko przy plantowaniu)
Cytat:Swiateczny dust co 4 mapy bylby git tak, jak zawsze:) ale czapki mikolaja to juz przesada
Cytat:Czapki nie bo ktoś sobie kampi a tu czapeczke widać :p
Cytat:Co do świątecznej mapy. Xmasdust2 nie będzie ponieważ rok temu każdego wku#wiał. Będzie za to winterdust2, czyli bez zbędnych paczek-prezentów drzewek, choinek i tym podobnych pierdół. Czysty zimowy dust2 z pruszącym śniegiem. Ale to dopiero za 2-3 tygodnie.
Użytkownik white~ westside! napisał:ALE ŚNIEG MUSI PADAĆ CHOCIAŻ NA SERVACH!
Użytkownik caarola napisał:Użytkownik white~ westside! napisał:ALE ŚNIEG MUSI PADAĆ CHOCIAŻ NA SERVACH!
będzie przeszkadzałniech padan a forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości