Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Heniu z Bakiem. napisał:A potrzebny na serwerze? Czy dlatego, że kolega znajomy z serwera i wymiata w cs'a to fajnie mieć w drużynie? Czy będzie w stanie poświęcić statystyki aby oglądać graczy czy skończy się tym, że admin nie będzie miał czasu wejść na spekt, bądź paść specjalnie 10 rund pod rząd żeby kogoś sprawdzić?
Ja osobiście mam mieszane uczucia i to nie dlatego, że nawet nieźle Mu to strzelanie wychodzi.
Użytkownik Heniu z bąkalem napisał:Czy będzie w stanie poświęcić statystyki aby oglądać graczy czy skończy się tym, że admin nie będzie miał czasu wejść na spekt, bądź paść specjalnie 10 rund pod rząd żeby kogoś sprawdzić?
Użytkownik maluCZKa napisał:A ja bym chciala poprosić aby osoby, ktore wyrazily swoja opinie bez uzSadnienia dopisaly swoje uzasadnienie.
Użytkownik maluCZKa napisał:A ja bym chciala poprosić aby osoby, ktore wyrazily swoja opinie bez uzSadnienia dopisaly swoje uzasadnienie. Wielokrotnie o to prosilismy. W przypadku pozostawienia swojej wypowiedzi bez uzasadnienia nie bedzie ona brana pod uwage. Dziekuje i miłego wieczoru.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości