Użytkownik Ned napisał:
Pozostaje pytanie dlaczego jego ab działa tylko przy scoucie, przy m-kach, awp i innych kałachach tego nie ma?
Oj oj musze was oświecic bo widze ze spamujecie a i tak nie mozecie dojsc do porozumienia.
Koles poprostu odpalil sie na STEAM na HL1 framework cracked by dead.....ustawienia tkz legit sety:)bardzo dobry hax dla STEAMOWCOW praktycznie niewykrywalny przy bardzo dobrej konfiguracji,nie ma przeskow w AK i M4 bo sa to dwie podstawowe bronie na ktore koles ma dobre sety(niewykrywalne) a ze SCOUTA malo kto strzela wiec nikomu za bardzo nie chce sie ustawiac na forach idealnych setow pod ta bron:)Gdyby koles zamiast scouta strzelal z M4 lub AK to demko bylo by CLEAR i nic byscie mu nie mogli zrobic:)Na wasze szczescie i jego pech uzyl broni na ktora nie mial dobrych setow:)....tyle w tym temacie:)
Boli tylko to ze duzo ludzi biega u was na tym haxie:).....a uwierzcie mi wiem co pisze.
Reasumując-w tych czasach czy posiadasz STEAM czy NON STEAM nie daje nikomu gwaracji ze gracz jest CLEAR:)i nic juz z tym nie zrobicie.....Z tego co wiem to na ganjaskill(jest to bardzo ogarniety serwer)bo sam tam gram:)Maja wgrany plugin ktory blokuje 80% haxow lub zmniejsza ich dzialanie,proponuje zeby wasz H@ skontaktowal sie z tamtym H@:)....lecz watpie w to szczerze ze wam pomoze bo taki plugin tworzy sie prywatnie pod wlasna siec i kosztuke pare tysiakow.