Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[DD2]bnn. - .LeiTo?!

bnn.

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 2

(#1) Napisano 19 lip 2014, o 20:17

Opis sytuacji: Gram sobie. Jakiś pajac z mojego teamu rzuca mi flesza na B na sam pysk. Wkurwiam się. Druga runda- dzieje się to samo- wyzwałem typa- dostałem kicka. Wchodzę ponownie. Biegnę na B- ten sam typ znów mi rzuca FB. Znów go wyzwałem. Znów dostałem kicka. Admin pajacuje. "Karze" tylko mnie, mimo, że zwracam mu uwagę i mówię o co chodzi. Ma wyjebane- ignoruje mnie, to ja jego. Domyślam się, że to pewnie jakiś jego funfel, pszypsiaciel, a może coś więcej- chuj mnie to interesuje. Mija jakiś czas. Jedno "Co za chuj" i daje mi bana na tydzień. Komedia. Ban za obrazę- ok, ale nie na tydzień. Poza tym, jeśli osoba, którą się "obraża" nie zaczyna "płakać" (a nie rzadko się zdarza, że też się śmieje, bo Ci, którzy mają choć trochę oleju w głowie, to rozumieją, że słowa wypowiadane przeze mnie podczas gry są po to, by było śmiesznie, luźno, a nie ciągła spinka BO FRAGI, BO UMARŁEM!), to powinno się takie coś puścić płazem. Poza tym, admin hipokryta, to coś, czego być nie powinno. Wysłałeś SMS'a. Ok. Jesteś fajny. Mama Ci doładuje konto i jest git. Twoja sprawa.
Tak czy owak. Moim zdaniem ban powinien być ZNACZNIE skrócony. Myślę, że znalazłoby się kilka osób, które poświadczyłyby, że moje słowa/teksty są dość często zabawne, rozluźniające atmosferę. Tyle ode mnie.

Houk.

Nick podczas gry: bnn.
SteamID/IP: STEAM_0:1:23834116 / 78.9.140.98
Data: 19/07/2014 - 19:58:04 (8 minut temu)
Powód bana: obrazanie, irytowanie, zmien sie
Admin banujący: @.LeiTo?!
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=73332
Serwer: CS-Lamers [Dust2 Only][4Fun Lite] @Shooters.pl

P.S. Pajace ewryłer.

LeiTo?!

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 42

(#2) Napisano 19 lip 2014, o 20:27

Wiesz co? czytam Twoje wypociny i sie smieje. Nie chce Cie w zaden sposob urazic ale jezeli nie kontrolujesz swoich slow to radze udac sie do jakiegos specjalisty. Dzisiaj tj. 19.07.2014r upominalem Cie 4-5 razy za samo obrazanie najczesciej gdy ktos Cie zabije : no co za chuj, kurcze jaka cipa. to jest raz. Jezeli Twoje bany w amx na Ciebie nie dzialaja, to moze ten Cie czegos nauczy.
Druga sprawa z rzekomymi fleszami. Ja nie zawsze gram ze sluchawkami na uszach i mam prawo czegos nie slyszec, wiec dlaczego nie uzyjesz u@? inni jakos to potrafia zrobic. Wez tez pod uwage ze grasz na serwie 4fun gdzie graja ns/steam ( czesto osoby uczace sie grac) nie chcesz zadnego flesza dostawac od swoich? prosze bardzo, idz na jakis dobry serwer tp tylko dla steam.
Trzecia sprawa..Twoje plakanie "admin za sms"..kolego nie znasz sie, nie wypowiadaj sie bo w tej sieci nikt admina za sms nie dostal i nie dostanie.
Czwarta sprawa ktora mnie rowniez rozsmieszyla.. My admini dd2 sobie podpowiadamy miedzy soba? Jak adminuje tutaj juz bardzo dlugi czas nigdy jeszcze nie bylem swiadkiem zeby ktorys z nas sobie podpowiadal.
Kolejna sprawa... niby masz jakiegos "buga" i slyszysz co my admini mowimy do siebie przez micro.. ok. Powiedzialem do crk ze mi Ciebie zal, po czym Ty odpowiedziales ze "zal to mi Twojej glupoty" Juz wtedy powinienem Ci dac bana tak jak mi proponowal crk.

edit : od mojej mamy to Ty sie odpierdol i nie zycze sobie zebys mowil do mnie "pajacu" ;)
Ostatnio zmieniony 19 lip 2014, o 20:28 przez LeiTo?!, łącznie zmieniany 2 razy
Obrazek

Sivi

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 83
  • Otrzymane piwa: 143

(#3) Napisano 19 lip 2014, o 20:27

Ja bym Ci przedłużył za tego posta. SKORO 2 KICKI CIE NIE NAUCZYŁY, to może zrobi to banik na tydzień. Chociaż wątpię bo to nie pierwszy raz dostajesz bana za obrażanie. Poprostu wychowania Ci brakuje. Widać odrazu jak się gra z Tobą. Kultura na poziomie poniżej zera. Kicki/wcześniejsze bany nie nayczyły? Może ten tydzień da rade.

Pozdrawiam
Obrazek

^SzAkAl^

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 293
  • Otrzymane piwa: 127

(#4) Napisano 19 lip 2014, o 20:30

Bnn rozumiem Cie ale co to ma byc Ps pajace ewryłer teraz wsxystkich obrazasz i ty chcesz skrucic bana raczej nieuda Ci sie tym podejsciem
^SzAkAl^

LeiTo?!

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 19 lip 2014, o 20:33

Jeszcze tylko jedno dorzuce.. wycinek z sb zaraz bo otrzymaniu przez Ciebie bana :)

"bnn.: [33 min temu] Leito, jesteś 0. Siema."
Obrazek

cRk` Szeryf miesiąca kwiecień (1)

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 153
  • Otrzymane piwa: 152

(#6) Napisano 19 lip 2014, o 20:53

bnn. Nie sądzę, że ban zostanie Ci skrócony. Jak Ty nie potrafisz się powstrzymać i musisz obrazić gracza. MUSISZ. Ja już nie pamiętam kiedy Ty grzecznie coś powiedziałeś na serwerze. Dostałeś 4-5 ostrzeżeń od admina + 2 kicki i dalej obrażasz. Ja już sobie myślałem, że Ty długo nie pociągniesz na tym serwerze. Masz 5 banów i wszystko za obrażanie. A kicków by się nie przeliczył. Dla mnie ban słuszny. Lepiej się pilnuj na następny raz. Siema
Obrazek

~ yay ~, for Equestria!

Admin serwera:
    SZMAJL

• Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#7) Napisano 19 lip 2014, o 20:53

Użytkownik LeiTo?! napisał:
Jeszcze tylko jedno dorzuce.. wycinek z sb zaraz bo otrzymaniu przez Ciebie bana :)

"bnn.: [33 min temu] Leito, jesteś 0. Siema."

Chcesz przedłużyć bana czy mogę to zamknąć?
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

bnn.

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 2

(#8) Napisano 19 lip 2014, o 20:54

Użytkownik LeiTo?! napisał:
Ja nie zawsze gram ze sluchawkami na uszach i mam prawo czegos nie slyszec, wiec dlaczego nie uzyjesz u@? inni jakos to potrafia zrobic.

O widzisz. Tutaj właśnie pokazujesz, że kłamiesz. Jak jest możliwe, że moje wyzwisko wobec osoby, która mi rzuciła flesza słyszysz, ale samego powodu już nie? Przecież to jest kwestia 1-2 sekund?

Co do "kontrolowania swoich słów": emocje robią swoje. Nie mówię, że jestem święty, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię się przyznać do błędu.

Co do "podpowiadania admin adminowi": nie powiesz, że nie podpowiadałeś CRK, bo gdy tylko wszedłem na serwer Ty nie żyłeś (byłeś w CT), a CRK żył (był w TT, wbiegał na galę) to padły słowa z Twoich ust "masz jeszcze jednego w dolnym trupie" więc pajacowanie (wykręcanie się) i znów kłamanie z Twojej strony jest dość żenujące. A że jest czasami taki bug, to nie powiesz, że nie. Dość często się to zdarza. Po rundzie już się "naprawia".

Co do "wycinku z SB": hehe, zabolało.

Co do Twojej Mamy: nie obraziłem jej, więc nie widzę tutaj problemu.

Co do chęci dania bana za "Żal mi to Twojej głupoty": widzę, że potrafisz zacytować moje słowa, a może zacytujesz do czego się odniosła ta moja odpowiedź? ;) Nie bądź hipokrytą.

@Szakal:

Co do "Pajace ewryłer": Pajac tu, pajac tam. Pajac (nazywany również klaunem) to nie musi być osoba negatywna. Powiedziałbym więcej- jest to osoba, dzięki której śmiejemy się, czyli ktoś "pozytywny".

Co do mojego podejścia: jak mam inaczej podejść, jak za wyzywanie (jak to już "Sam Fart" stwierdził) to szybciutko admin daje bany, ale jak przyszło do tego, by sprawdzić gracza (w tym przypadku był to "Zamykam i co?") to admin się już tak bardzo nie kwapił. Dużo osób zwracało na niego uwagę- bez oddźwięku. Minęło z 10 minut zanim wielce łaskawy admin wszedł na spekta.

@SivHDfollower:

Co do "dwa kicki Cię nie nauczyły": równie dobrze można powiedzieć, że admina też moje zwracanie uwagi na to, że typ na złość mi rzuca fb na ryj nie nauczyło niczego.

Co do mojego wychowania: śmiem stwierdzić, że kto jak kto, ale Ty nie jesteś osobą, która może oceniać poziom mojego wychowania. Tym "poniżej zera" też nie błyszczysz (kolejny hipokryta?).

Houk.

bnn.

LeiTo?!

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#9) Napisano 19 lip 2014, o 20:57

Wstrzymam sie z przedluzeniem, moze ten ban go czegos nauczy ale nastepnym razem za min tydzien nie bede przymykal wogole oczu tylko banowal odrazu.

Mozesz zamknac
Obrazek

Wróć do Archiwum DD2