Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik mrw_tv napisał:swego czasu zbanowalem mojego bratanka za wh (podejrzenie sluszne) i musial prosic samego ha o ub (jako jha mu nie dalem). kolesiostwu mowimy kategoryczne NIE
biorac pod uwage dalszy ciag twojej wypowiedzi, nie dziwi mnie to W OGOLEUżytkownik majk napisał:przeczytalem co napisales i szczerze nie ROZUMIE WOGOLE O CO CI CHODZI ;//
spodziewam sie reakcji ze strony administracji. a tobie czlowieku (choc moze obrazam w tym momencie innych przedstawicieli tego gatunku) pomieszaly sie lojalnosc z profesjonalizmem. lojalnie pomoglem mojemu bratankowi skontaktowac sie z ha po tym jak go profesjonalnie zbanowalem. nie mial za to do mnie zalu. znal ryzyko. proste? a obrazac to nie ty mnie.Użytkownik majk napisał:a co do tego:Użytkownik mrw_tv napisał:swego czasu zbanowalem mojego bratanka za wh (podejrzenie sluszne) i musial prosic samego ha o ub (jako jha mu nie dalem). kolesiostwu mowimy kategoryczne NIE
wkrotce sprzedasz swoja cala rodzine, jestes prze chujem
Użytkownik majk napisał:
a ze jakcys koledzy, ze czysty, ze gra tutaj 8 lat, to sie mylisz, bo jest ostatni przyklad gracz o nicku 'natural' (qwe), ktory lizal wszystkim dupsko i staral sie o admina itd itp polecial za czity i to wlasnie za naszą pomoca wiec nie rozumie Cie wogle
Użytkownik kacpi. napisał:Pokaz jakiś dowód to możemy na ten temat porozmawiać
Użytkownik TYLER napisał:Teraz mi powiedz proszę, bo widzę czasami graczy STEAM ze zmienionym portem. Oznacza to, że steam tak jakby nie wymusza/ustawia podstawowego?
Cytat:Zanim zaczniecie traktować kolegę TV lekceważąco, chciałbym zaznaczyć, że Jego doświadczenie administratorkie jest spore oraz fakt, że w porównaniu do niektórych ma mózg,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość