Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik oallaa napisał:Ktoś ponadto poruszał temat, że nie będzie resetu ranku, bo jak ktoś jest dobry, to i tak zaraz tam będzie. No dobrze, to udowodnij to jeszcze raz, że jesteś dobry i wbij się do top15. Jeżeli wiesz, że tam się znajdziesz, to daj szansę innym, by mieli możliwość się tam dostać.
Użytkownik Poison2607 napisał:Tylko że siłą rzeczy i tak ranking po resecie będzie po kilku miesiącach identyczny jak jest teraz, bo i tak do tej najlepszej 10 czy tam 15 się nikt słaby nie dostanie... Więc nie rozumiem pomysłu z restartowaniem go.
Użytkownik Poison2607 napisał:Kiedyś w końcu trzeba zrobić restart tych statystyk, nie oszukujmy się. Proponuję zrobić restart w sylwka, co Wy na to?
Użytkownik Kasia napisał:pOISON mylisz sie!!!ja gram ze 2 tyg i Jestem juz 18,wiec jak nikt sie nie dostanie do top 15??
Użytkownik Kasia napisał:Restart jest potrzebny gdyz gracze z top15 maja np.rok stazu na serverze i ciezko jest ich dogonic ,a nie dlatego ze sa pro,d
Użytkownik paranormal napisał:Jeszcze jedna sprawa. Kiedy głosowanie zakończy się decyzją resetu to zrobimy oddzielny temat gdzie zapiszemy kto ile miał punktów, takie "Hall of fame" na każdy rok. Wypisze się kto który był lub zrobi się screena z HLStats. Myślę, że to dobry pomysł i przynajmniej część osób z topki będzie usatysfakcjonowana.
Użytkownik Qel napisał:Ja na tak, poison nie masz racji, bo zeby nabic te 15k pkt nowy gracz(dobry) musi pograc dobry msc.
Użytkownik Kasia napisał:pOISON mylisz sie!!!ja gram ze 2 tyg i Jestem juz 18,wiec jak nikt sie nie dostanie do top 15??
Restart jest potrzebny gdyz gracze z top15 maja np.rok stazu na serverze i ciezko jest ich dogonic ,a nie dlatego ze sa pro,d
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość