Na początek gamma adjuster. Sam używam (jak nie zapomnę, że mam). Na moim telewizorze jak włączę DD2 i wejdę do trupa, to możesz sobie stać w ciemnym rogu bo nie widzę nic poza ciemną plamą, to samo na kręconych. Osoby, które mają monitor i inną barwę np te miejsca z automatu mają rozjaśnione. Od dzisiaj wszyscy gramy na takim telewizorze jak ja, żeby było fair!!! Pragnę dodać, że zbyt drastyczne rozjaśnienie kończy się tak, że w jasnych miejscach wszystko się zlewa, więc jest określony pułap dla każdego ekranu. Jeżeli mamy się czepiać tego mankamentu, to proszę o nałożenie mi bana, bo nie mam zamiaru zaprzestania (jak nie zapomnę włączyć) używania tego programu.

Poza tym, to pomaga także przy filmach, w których ciemność jest wszechobecna.
Odnośnie demka.
50/50, nie będę odnosił się do poszczególnych czasów, jak oglądaliście demko wnikliwie, to będziecie wiedzieli o które akcje mi chodzi.
Kręcone i efekt gamma adjustera. Oglądałem tą akcję 20 razy, bez kitu. Oglądałem, oglądałem, wsadziłem nos w monitor, włączyłem gamma adjustera i za nic nie jestem w stanie w normalnym tempie zauważyć tego drugiego typa. Dopiero przy spowolnieniu do 1/4 widać przez parę klatek postać (i to całkiem klarownie), jednak przy normalnym trybie, choć skupiałem się na konkretnym miejscu to i tak nie byłem w stanie zauważyć. Najdziwniejsze w tym jest to, że jesteś w stanie zauważyć kogoś w ciemnym miejscu, kogoś kogo widać przez ułamek sekundy, a jakiś czas później masz TT pod celownikiem i zajmuje Ci 3 sekundy zorientowanie się, że powinieneś do Niego strzelać.
Poza tym, oglądałem demko na raty, wiele razy przyśpieszając i nie jest to ostateczna decyzja.
Dodam jeszcze na obronę niektórych akcji z AWP (podkreślam słowo NIEKTÓRYCH), że nie trzeba mieć celownika na postaci przeciwnika aby Go zabić.

Wystarczy odpowiedni ruch w odpowiednim momencie w kierunku typa. Poprosiłbym o przyjrzenie się jeszcze demku przez tych Panów z ABW, 5 demek mi na razie starczy.
Ps. Do momentu rozpatrzenia demka zaleciłbym odbanowanie gracza, Jego dane zostały zarejestrowane na forum, więc problemu nie będzie z ponownym nałożeniem bana.