(#1) Napisano 21 lis 2015, o 13:14
Imię: Mateusz
Nick w grze: Kotecek
Staż w CS: 5 lat około .
Serwer na którym grywam: dziś do was dołączyłem pewnie odwiedzę wszystkie serwery 1.6 a gdzie mi się spodoba najbardziej okaże się z czasem .
Jak się znalazłeś na naszym forum: Szukałem fajnej sieci serwerów gdzie będzie :
-miła atmosfera
-fajni ludzie
- i serwery gdzie będzie dużo graczy
więc wpisałem w google sieci cs 1.6 i trafiło na was mam nadzieję że dobrze wybrałem i zostanę z wami na dłużej a może w przyszłości i uda mi się wam w jakiś sposób pomóc w prowadzeniu tej sieci serwerów.
Coś o Sobie: Mieszkam w Okolicach Krakowa , wracam do csa po sporej przerwie (prawie rocznej) , wcześniej wciągnęła mnie konsola ps3 bardzo polecam the last of us oraz god of war wstąpienie (wcześniejsze część są lepsze) , bardzo lubię chodzić po górach w przyszłym roku wybieram się na orlą perć i co tu więcej pisać urodzonym (mówcą nie jestem więc ciężko mi coś więcej o sobie napisać ) interesuje się filmami więc jeżeli ktoś nie ma pomysłu co obejrzeć zapraszam o poradę na pewno coś temu zaradzimy .
Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników. Do Zobaczenia na serwerach oraz forum .