kaka_aleksander1989 - jak zaczynałem grac w cs'a, podziwiałem Kake, najlepszego piłkarza świata z 2007 roku, który teraz grzeje ławe przez pojeba który prowadzi Real Madryt,
CheCk_SkuLL - a taki jakiś na szybko wymyślony
[Kalisz]-CheCk-SkuLL - tak jakos

*SkuLL* - samo wpadło mi do głowy
TheMasochista - a pomysł nie głupi powiem wam, bo na tym nicku przegrałem miliony godzin na deathrunie, i kumpel z którym zawsze grałem śmiał sie ze mnie, że przeważnie padałem pierwszy, i powiedział na mnie Masochista, na serwerze też tak wołali, więc zmieniłem, i grałem na tym nicku dłuuugi czas, około 5 miesięcy, przez co grałem tylko na jednym serwerze, deathrun
K3vIN89 - to jest nick z JailBreaka, na którym grałem też sporo czasu,
Soldier - z tym nickiem mam najlepsze wspomnienia, na tym nicku dostawałem bany za banem, to był mój najlepszy okres w którym mogłem być, karałem wszystkich niemiłosiernie, miałem wtedy życiówke 124:3 na surfie, a staty z deathmatchów przeważnie 80:20, coś ten deseń
GuN - Nick taki O, nie wiem dlaczego, na tym nicku grałem na cs-crash, nieistniejąceju już sieci ( chyba ), na którym pociskałem na surfie
GuN .jXc - koleś miał taki nick ".jXc " i mi ten skrót sie spodobał, i podpiździłem mu że sie tak wyraże, i nie chciałem sie pozbywać "GuN", więc je połączyłem

GuN'M4st3R - a bo ładnie wyglądało

haha

KevinTriger17 - piłem Tigera przy kompie, i myslałem nad zmianą nicku, początkowo miał być KevinTiger17, ale jakimś cudem wcisnęło mi się Triger, i tak już zostało, a liczba 17 to moja jedna z ulubionych liczb, chciałem mieć KevinTriger7, ale z 17 ładniej wygląda

Poison - a dlaczego ? a bo miałem czasami przebłyski skilla, i wchodziłi mi zazwyczaj banie "niemozliwe", i jak to znajomy stwierdził " ty to te strzały to jak trucizna, taki Poison " jakoś tak to było, i taki sobie ustawiłem.
Poison2607 - z datą urodzenia
Suchar_Power # Poison - aktualny mój nick, Suchar_Power wzięło się z tego, że grając mixa, gościu z przeciwnej drużyny chciał być zabawny, i napisał nieśmieszny żart na sayu, kumpel to właśnie tak skomentował " Suchar power ", i mnie to rozbawilo, bo zgasił gościa, do końca mixa się nie odezwał, i tak mi zostało do dzisiaj, od jakiegoś roku z kawałkiem mam ten nick.