Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik caarola napisał:No to panowie, żebyście dali znać tak do 21.10 , im większe grono tym lepiej moim zdaniem![]()
No i @kubi, fajnie by było widziec się w realu, a nie na podeście haah
Użytkownik Equs napisał:Użytkownik caarola napisał:Ja miałabym pociąg powrotny dopiero o godzinie 13 w niedzielę więc ja poszukuję opcji z noclegiem jeżeli to nie będzie żaden kłopotChyba, że tak jak Kamil powiedział że odwiezie, ale wątpię bo to 164 km :O
Dam Ci znać wszystko prywatnie jak już będę wiedział. A z odwiezieniem nie było by problemu, Podskoczyłbym od razu do Zaprzyjaźnionego mi tam KomisuTak więc nie pozostaje nic innego jak Tylko poczekać te kilka dni a wszystko napisze
Użytkownik SivHDfollower napisał:Pytanie czy tam przed Rzeszowem nie bedziemy sie musieli na jakies drezyny przesiasc bo nie wiem czy tam trakcje maja
Użytkownik caarola napisał:Użytkownik SivHDfollower napisał:Pytanie czy tam przed Rzeszowem nie bedziemy sie musieli na jakies drezyny przesiasc bo nie wiem czy tam trakcje maja
No jak nie mają kiedy mają ;D ja jadę pociągiem ! Chyba, że Equś będzie tak dobry i przyjedzie po rudzielca!
Wróć do Różne różniste różności
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości