Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik MOTOR LUBLIN napisał:Może i ja bym wpadł jeśli NSy nie mają zakazu![]()
![]()
Łysy weź szal/koszulkę Widzewa to się wymienimy, w końcu nasze kluby tak się kochają
Użytkownik paranormal napisał:Potrzebny będzie też aparat;p Tylko APARAT nie tablet kuwa.
Użytkownik paranormal napisał:Dobra omińmy temat transportu. Teraz pytanie. Co z jedzeniem, mamy wjechać tam z kiełbasami w plecakach? I najważniejsze!!! Co pijemy?Nastawiamy się na wódeczkę czy piweczko?:p
Potrzebny będzie też aparat;p Tylko APARAT nie tablet kuwa.
Użytkownik paranormal napisał:Equś może przyjedź autobusem albo pociągiem, a nie G-TR'em to się napijemy ;p
PS. Zamawiam kawałek chodnika, tylko taki większy kawałek bo możliwe, że mnie będzie nosić jak halny zawieje
Użytkownik Rudziutka napisał:Lokal ogarnę i tak w razie czego, bo nie wiadomo co moim rodzicom może do łba strzelić. Jeżeli lokal to będzie zapewne loża w jakimś dużym barze,a u mnie takich dużo więc będzie z czego wybierać i nie ma żadnej głupiej selekcji ubioru tak jak w Rzeszowie.
Jeżeli lokal to myśle, że ta loża tak na 15 osób?
Wróć do Różne różniste różności
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość