(#23) Napisano 14 lis 2014, o 13:54
Dobra majstry. Pomysł jest. Więc mamy podstawę, żeby myśleć nad organizacją. Sytuacja wygląda następująco. Mamy Piątek dnia 14.11.2014 godzine 12:42, do soboty 15.11.2014 do godziny 22:00 niech zostaną zgłoszone drużyny z FFA i DD2. Tak jak to było- podaje przykład "mokre pitongi" (gracz1, gracz2...gracz5). Następnie się ustali termin. Czytałem, że była propozycja tej niedzieli w godzinach 15-16. Fajnie, im szybciej się impra odbędzie tym szybciej mamy to z bani. Prosiłbym, aby każda drużyna wystawiła swojego przedstawiciela, żeby nie robić spamu, bo sam po sobie widzę, że czytać się za dużo nie chce i jest to nudne. Czytałem również, że któryś user proponował wypożyczenie serwera na tą okoliczność, też Fajnie bo największy problem mamy z bani. Co do kontaktowania się proponował bym wykorzystać wasz TS. Na czas turnieju założyć odpowiednie kanały typu: "drużyna CT", "drużyna TT", "Obserwatorzy". Oczywiście, tu moja propozycja, jak turniej to i nagrody. W zależności jak to chcecie zrobić, czy będą tylko dwie drużyny FFA i DD2 czy więcej. Jeżeli tylko te dwie to wygrana drużyna np. dostaje VIP'a na miesiąc, jeżeli więcej, to można podzielić na zajęte miejsca: I- VIP miesiąc, II- VIP 3 tygodnie, III- VIP 2 tygodnie- na wybranym serwerze. Osoby, które już mają VIP'a bo tego nie można wykluczyć, z automatu będą mieli go wydłużonego. To jest moja propozycja, decyzja zaś należy do czerwonych. Reszta drużyn, które zajęły dalsze miejsca otrzymają nagrodę pocieszenia, czyli uścisk ręki otrzymany od organizatorów.
"Olej co mówią o tobie wszyscy
masz swój cel inny od wszystkich
Masz wartość większą od pieniędzy
Tylko trening pozwoli być najlepszym."