Jaja sobie robicie, to wy powinniście za mną latać i mnie gwałcić o przełożenie byłem za do pewnego momentu bo w.o mnie nie satysfakcjonuje ale jak Ty uważasz że moje napisanie na sb ze mój team może zagrać jutro tylko i wyłącznie dwa mecze pod rząd i to o 16 i 18 jest już ostatecznym stanowiskiem nie tylko moim a organizatorów to chce mi się tylko śmiać. to było tylko takie stwierdzenie ze mogę tak zagrać a nie tak będzie i koniec kropka bo to organizatorzy o tym decydują i napisałem w poście pod ss że oczekuje konkretów ze strony organizacji po czym pojawił się nerki post o piątku sobocie i niedzieli co wpłynęło na moje stanowisko że mam tego dość i w.o

oto mój ss o godz 20.20
http://www89.zippyshare.com/v/9FFRx9eI/file.html A twoje tłumaczenie jest śmieszne serwer pełny

fakt był do 20.11 a potem do 25 po siedziałem na nim i nikt z was nie wszedł ciekawe dlaczego ? W dodatku piszesz że był full i była tam drużyna pisklaka jak tam grał zupełnie ktoś inny .... Nikt z was nie potrafił napisać wiadomości, dodać na steam nawet jakbyś się postarał to i fb byś znalazł a teraz mówisz że byliśmy dogadani, kosmos

Tak chcecie się trzymać regulaminu to do półfinału powinna awansować drużyna crk bo u was grał ktoś kto nie był zgłoszony, tak samo jak w innych drużynach grali i nadal grają ludzie których nie powinno być. Pozdrawiam
P.S Burdel jakich mało