Nick na serwerze: Blackghost dotychczasowo , od kąd mam nowy komputer Kamilkowski

Steam ID:Brak
Staż w CS'a: z 6 latek będzie lekko:D
Link do GT:http://www.gametracker.com/player/Blackghost/80.72.42.104:27015/
Jak chcesz Nam pomóc?: Lubie ten serwerek , jest dużo graczy, a przedewszystkim podpasował mi , ale niektórzy gracze jeżdżą mi na nerwach jak grają na haksach, chciał bym pomóc szanownej małej Administracji w utrzymaniu porządku na serwerze
CV:
J@ - Cs-boty
2x Moderator
kilkanaście razy Adminem
Pomagałem przy tworzeniu i modernizowaniu serwera ( sam taki miałem tylko że FFA ) ale z braku czasu musiałem zrezygnować (mogę pomóc i wam ) nie powiem że kilka plugsów na ten serwer bym w grał np. spadochron .
Wiem że znajdzie się grono pesymistów na tym forum i napiszą np. "Na NIE ", "na stos z tym tematem" "za krótko " "nie widuje go" " nie znam go" ... ale z czasem się byśmy bliżej poznałi, wcześniej nie wchodziłem tak na forum gdyż chciałem tylko od czasu do czasu pograć na serwerze , ale gdy znalzłe troszkę czasu mogę wam pomóc
Napisz kilka słów o sobie: Mam na imie Kamil mam 20 lat mieszkam w Świdwinie (zachodniopomorskie ) jestem w NSR i pracuje w małej firmie ZUL.
Oświadczam, że spełniam warunki wymagane przez CS-Lamers.