@up Powiem tak:
Moim zdaniem Czarnula po prostu ujęła w skrócie opinię na temat mojego podania i proszę nie mieć do Niej pretensji. W takich sytuacjach, powinniście ( jako administracja ) dziękować ludziom, że się w minimalnym chociaż stopniu angażują. Gram sobie na DM praktycznie codziennie po 2 / 3 godziny w okolicach godziny 20-stej + i mogę śmiało stwierdzić, że nikogo z administracji w tych godzinach nie ma. Jest na forum shoutbox -- 0 osób, jest kontakt steam do adminów, to niektóre profile - ostatnio online 516 albo 216 dni temu. Nie pisałem podania bo chce się czuć wyżej nad innymi, nie potrzebny mi jest slot, bo rzadko kiedy jest full. Chciałem po prostu pomóc, bo serwer jest naprawdę bardzo fajny i o pewnych godzinach gra bardzo dużo ciekawych i sympatycznych ludzi, którzy pamiętają jeszcze CSa 1.6 z 2014 roku i dalej. Takie osoby jak np.
Bory. Karol ^^ Cukierasy gamb czy Rampage. Uważam, że na amxx, sourcemodzie czy FTP znam się naprawdę bardzo dobrze, a jeśli chodzi o samo adminowanie nie ma żadnego problemu, nie chodzi mi wyłącznie o komendy, chodzi o zachowanie, brak prowokacji, brak wywyższania się i oczywiście współpraca z innymi adminami i administracja CSL.
Jeśli administracja, osoby decydujące uznają, że np. odpowiedź Czarnuli, jest nierzeczowa czy niekonkretna, przecież mogą czekać na następne odpowiedzi. Nie można od razu się "czepiać" :p
Ja już teraz dziękuje za wszelkie zainteresowanie i za komentarze pozytywne jak i te negatywne : )
Czekam na dalszy rozwój sprawy
Pozdrawiam