1. Gdy widzisz już reklamę swojej sieci nie piszesz nowego tematu (odświeżasz obecny) 2. Nie wrzucamy reklam pojedynczych serwerów sieci (reklamujemy całą sieć) 3. Zakazuje sie reklamowania sieci i serwerów które ingerują w pliki gracza dodając niechciane wpisy w gamemenu, np: -cs-mordownia.pl -cs-spark.eu 4. W nazwie wątku musi się znajdować nazwa sieci. 5. Niespełnianie powyższych warunków skutkuje usuwaniem tematów, a w ostateczności usunięciem wszystkich wpisów użytkownika oraz zbanowaniem.
W związku z nadchodzącą rocznicą sieci CSL, chcielibyśmy zaproponować Wam mały konkurs.
Dla każdego z serwerów wybrane zostaną 3 osoby, które w przeciągu miesiąca kwietnia najczęściej pojawiły się jako zwycięzcy w każdej z 3 kategorii, w przypadku remisu, zwycięzce wyłonimy poprzez małe punkty (więcej wyjaśnień w przypadku remisu, na chwilę obecną takiej możliwości nie zakładam):
Ilość punktów zdobytych w 3 różnych kategoriach na koniec zostaną zsumowane, a 3 pierwsze miejsca będą mogły się cieszyć z nagrody w postaci jednej z gier podanych poniżej.
Po ogłoszeniu wyników gracze winni skierować wiadomość PW do mnie. Ze względu na ograniczoną ilość egzemplarzy niektórych gier pierwszeństwo wyboru mają oczywiście zwycięzcy konkursu (kto pierwszy się zgłosi będzie miał wybór większy niż zwycięzca pozostałych serwerów, więc na pewno warto śledzić na bieżąco wyniki), następnie 2 oraz 3 miejsce.
Konkurs przeznaczony jest dla wszystkich graczy/adminów.
Lista gier dostępnych na chwilę obecną:
- - - - - - - - - -
Temat i dostępne gry mogą w międzyczasie ulec zmianie, co na pewno się nie zmieni, to kategorie finałowe.
Witam szanowna administrację csl, pytanie jest następujące: nagroda są gry na STEAM a jak wygra jakiś gracz który nie posiada STEAMA to też kod leci do niego czy nie jest brany pod uwagę?
Dzięki za odpowiedź, a to fakt jest darmowy ale myślałem że jak ktoś gra na ns tak jak ja grałem to też konta nie ma tam, przynajmniej w moim wypadku tak było. No ale jeżeli ktoś dostanie grę na steama a nie ma CS to może zachęci to go do kupienia mogłem pomyśleć zanim zadałem pytanie
Jeżeli ktoś będzie miał styczność z którymś z graczy DM (pierwsze 2 miejsca), to proszę Ich poinformować aby się zgłosili na forum, najlepiej bezpośrednio do mnie, bo temat słabo się w oczy rzuca.
1) Lapa - 19 - Przekazał grę na rzecz gracza Chwile Ulotne a wybór padł na - Resident Evil: Revelations 2 - Retail 2) Szarmancki Los Pederasta - 12 - Przekazał grę na rzecz CSL (dziękujemy) 3) Connor McGregor - 6 - Ryse - Son of Rome