Od dłuższego czasu do głowy nasuwają mi się nowe pomysły. Turniej? - nic wyszukanego i oryginalnego, ale jak na CS'a przystało, taka forma rozrywki jest jak najbardziej wskazana. Jedni wolą śpiewać, drudzy wolą grać. W związku z tym, że kończy nam się tegoroczny kalendarz, a niedługo powitamy nowy rok można byłoby zorganizować z tej okazji turniej noworoczny. Nowy rok - nowe wyzwania. Jakiego typu miałby być turniej? Otóż propozycji jest wiele

1. Turniej Mieszany* X ilość drużyn po 4 osoby - dwóch adminów oraz dwóch graczy danego serwera
* X ilość drużyn po 4 osoby - czterech adminów przeciwko czterem graczom danego serwera
* X ilość drużyn po 4 osoby - mieszany admini (FFA&DD2) przeciwko graczom obu serwerów
* X ilość drużyn po 4 osoby - admini ffa vs gracze dd2 i na odwrót
* X ilość drużyn po 4 osoby - płeć piękna vs płeć brzydka
2. Turniej parowy czyli 2vs2Podobna zasada co w poprzednim punkcie. W pary mogą dobierać się admini oraz gracze. Dajmy przykład:
* 2 adminów vs 2 graczy
* Admin+gracz vs Admin+gracz
3. Adam i EwaNie wnikajcie co do nazwy - nie miałam pomysłu. Jak sama nazwa wskazuje kobitki dobierają się z facetami. Przypomniałam sobie turniej walentynkowy i taka forma też byłaby całkiem ciekawa.
Słyszałam, że już kilka razy próbowano zorganizować coś podobnego. Temat założyłam, żeby poruszyć naszą lamerską społeczność. Wypowiadajcie się i proponujcie inne alternatywy.