Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Soni napisał:Ja chciałbym mieć opcję zaznaczenia wszystkich działów jako przeczytane. Tak jak było wcześniej.
Dajmy na to jestem na stronie głównej forum, klikam sobie na napis "zaznacz wszystkie działy jako przeczytane" i jestem wtedy zadowolony.
Użytkownik Soni napisał:Teraz jest. Gdy pisałem poprzednie posty nie było tej opcji.
Smerfetka też tego nie miała.
Użytkownik Oschi napisał:Chciałbym zgłosić błąd lub nie dopatrzenie lub brak nie wiem![]()
Odnośnie nowych postów, klikam powiedźmy temat "1" w którym są nowe posty i:
1. nie pokazuje które to są nowe posty trzeba sprawdzić datę posta aby wiedzieć który już czytałem - w przypadku 2/4 postów w temacie nie ma problemu wiemy co czytałem co nie ale jeśli temat ma parę stron mogę nie pamiętać gdzie skończyłem czytanie i mała pomoc by się przydała.
2. może warto by ustawić przejście do ostatniego nie czytanego posta lub na sam dół strony?
pierwsza uwaga jest do braku gdyż na starym forum takie coś było a drugie tak ooo
Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości