Sprawa ma się następująco, na moje spalony, ale być może mam za słaby sprzęt, żeby słyszeć to co on.
Korzystałem z apki do sprawdzania demek od Benego, "app_formesp" (coś takiego).
Skorzystamy z demka HLTV, bo moje za późno zacząłem nagrywać. Tu link ---->
http://d1.hltv.org.pl/srv31356/HLTV-160 ... le.dem.zipDo rzeczy.. :
1:49 - idealnie wiedział moment, w którym Jonder się wynurzy zza ściany, niestety z deagla nie dał rady trafić. (może przypadek),
4:34 - zabawna akcja, pewnie słyszał jak Jonder tam się chowa za skrzynką (...), w następnych rundach już nie zatrzymuje się w tym miejscu,
6:10 - modelowo,
10:22 - wiedział na kogo i gdzie czekać, słyszał niby kogoś, ale nawet nie sprawdził czy ktoś inny jest w pobliżu (słabe wiem, ale zawsze coś),
14:06 - czekał na tatę, potem uciekając nie spojrzał w drugie okno ( mimo tego, że w poprzednich rundach w kołko w nie zaglądał, teraz wiedząc, że tam jest czysto nawet nie spojrzał),
15:28 - modelowo, wiedział wszystko, gdzie i kto się porusza, wiadomo idzie na słuch to ogarnąć, ale nie przy takiej ilości łusek w powietrzu,
17:36 - wyskoczył z celownikiem prosto na model za skrzynką, następnie wiedział idealnie gdzie stoi Greg,
19:40 - Korban niby był słyszalny podczas podskoku, ale nie przy takim zgiełku, przynajmniej na moich słuchawkach,
23:22 - obczaił, że może wyjść patrząc w ścianę i od razu modelowo na Bohha poleciał,
24:15 - znowu mam za słabe słuchawki.. modelowo na Tatę, następnie cofnął się "słysząc" Tatę na shiftcie idącego i wyczekał by go ukuć, następnie wyskoczył i od razu modelowo na typa poleciał,
Może słabo rozpisane, ale po czasach sami ogarniecie o co mi chodziło.
Zapomniałem o jeszcze jednej sprawie, moim zdaniem robienie screenów jest bezsensowne i z tego nie korzystam. To, że zaraz do topki wbijesz tez nie ma dla mnie żadnego znaczenia.. Graliśmy ze trzy razy ze sobą, zawsze jakoś tam umykałeś mojej uwadze, ale pech chciał, że akurat jadłem obiad podczas "Kabli" i niestety padło na Ciebie, być może omylnie, choć nie sądzę. Taka adnotacja do zażaleń kolegi Skorupiaqa.
Czekam na kontrrospiskę i opinie innych adminów.
Pozdrawiam,
abc1