co 2 miesiące powtarzacie temat w kółko
po co jakieś oficjalne ogłaszanie składek jak możesz przelać troszkę pieniążków z własnej woli
Był temat i było napisane jak byk w podpunktach co ile kosztuje itp ale tak czytasz ze zrozumieniem bo najlepiej się dopierdolić do kogoś bo on nie myśli tak jak Ty Jondro . Podał bym Ci link do tego tematu ale aktualnie nie mogę znaleźć
~" Kto dużo gada mało robi "
Co do skinów narzekasz, że serwer jest zaśmiecany itp każdy samodzielnie może sobie wgrać co chce, Jednak ta gra jest z lat 90 więc miejmy do niej szacunek i pozostawmy ją unikalną .
Parę dni temu gadałem z Axl na tematy reklamy itp i sytuacja wygląda tak -
Wiadomość od Axl :
" NA cssetti juz nie bedziemy dawac reklam, za drogi to jest biznes. Tym bardziej ze ceny winduje sam wlasciciel który jest jak mnie słuchy doniosły powiazany z weedcs. A co za tym idzie, pierwsze pozycje na wysokie kwoty sa wlasnie z tej sieci. Na plsetti natomiast ugadałem sie na 3mc/100zł, słabsza reklama ale bardziej oplacalna. Narazie sam wykupuje tam na dd2 + DM, wczoraj wypadło DM to wrzuciłem FFA a wiem ze ciutke to graczy na serwie daje
co widac po wykresie na gametrackerze ze sie wykres odbił.
Temat tam kiedys powstanie ale wiem ze tylko nieliczni sie dorzucą. "
Temat miał powstać odnośnie składki ale jak zawsze jest zbędny ponieważ zainteresują się 3,4,5 osób ? i na dodatek zawsze odbiegacie od danych tematów ponieważ ciężko się z wami dogadać bo zawsze ktoś jest lepszy i w ogóle . Więc Jondro zamiast pierdolić kocopoły to wejdź na stronę banku i zrób przelew na:
plsetti
Karol Skupień
16 2030 0045 1130 0000 1562 0570
67-100 Nowa Sól
Tytułem: CS-Lamers Po wpłacie proszę Was w imieniu Axl o wysłanie potwierdzenia wpłaty.
PS. Zbędne komentarze są tutaj niemile widziane więc jeśli masz coś konkretnego do dodania np: potwierdzenie wpłaty czy chęć pomocy to pisz śmiało
Miłego