(#18) Napisano 1 gru 2016, o 20:12
Tak złożyłem propozycję bo się wydaje ciekawym rozwiązaniem przede wszystkim dla słabszych graczy co jeden frag na rundę to sukces, i jakieś urozmaicenie, ale nic na siłę. Nie spodziewałem się takiej agresji w wypowiedziach, strach coś zaproponować
# Mówicie były już propozycje asyst - Szczerze nie sprawdzałem bo dopiero odszukuję się na forum, ale jak była jakaś propozycja dwa lata temu to od tamtej pory x graczy pewnie odeszło, a x graczy przyszło nowych, a i upodobania ludzi się zmieniają. Dlatego ja bym nie ganił za kolejną propozycje tego samego.
# Ludzie by odeszli - Nie wiadomo jak gracze by zareagowali na taką zmianę, być może ktoś by odszedł, a ktoś przyszedł nie będę się spierał, możesz mieć Rudziutka rację.
#Po co wprowadzać zmiany jak jest dobrze - Z jednej strony niby racja nie ma sensu, ale z drugiej jak by każdy miał takie podejście to byśmy teraz siedzieli w jaskiniach i patrzyli na malunki dzików, bo kiedyś człekokształtnym też było dobrze w jaskini, ale jednak znalazł się buntownik i wyszedł z niej. Jest nawet bajka "kurdowie" chyba.
# Po co jakieś asysty - nonsteamowy nie wiem czy miałeś styczność z tym gdzieś, ale to nie jest cudo na kiju, po prostu to jest pomoc dla graczy przede wszystkim słabszych, żeby dostawali jakiś hajs za asyste, jak ciężko im zabić. Po co mają latać z "piczmitem" i być jeszcze słabszym. Ja sobie rade daje, także to nie pode mnie.
I koniec moich argumentów,