Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Parker napisał:Odpalony do pieca ;D Ja się z tym akurat drugi raz spotykam
Do zamknięcia raczej ;D
Użytkownik Piotrek52090 napisał:Miał prawo się odwołać wcześniej, bana dostał 12.09.16 - nawet jak nie czitował to dla mnie do kosza temat, miał prawo się bronić
Cytat:Przecież cały dzień siedze tu kur... na forum i patrze czy ktoś się wypowiedział racjonalnie...
Użytkownik Piotrek52090 napisał:Cytat:Przecież cały dzień siedze tu kur... na forum i patrze czy ktoś się wypowiedział racjonalnie...
Sorry mój błąd pamiętam jak już się odwoływałeś kiedyś albo nawet dwa razy, Najpierw miesiąc wyświetliło a później dzień
Broń się udowodnij że jesteś czysty, choć dla mnie opinia Hedonisty mówi wszystko za siebie
Użytkownik Hedonista napisał:Poczekamy co powie na to admin banujący. Natomiast Tobie proponuje odinstalować pliki gry i gre i zainstalować ponownie korzystając z linka do gry ze strony naszego forum może pomoże z tą tarczą.
Użytkownik ipoco napisał:Nie znam się na tym efekt mi jest pierwszy raz widziany. Nie grywałem na wh wiec niech ktoś inny to oceni, wypowie. Dla mnie gracz jest dziwny dużo widzi przez smoke.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości