Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik ipoco napisał:Dzis pewien gracz wstawil takie cos "
~ yay ~, for Equestria!:
[dzisiaj, 13:36]
Tak to cholerstwo wygląda http://i58.tinypic.com/21d1lhk.jpg
To jest ta tarcza i na jakiej zasadzie dziala;) Tez mowie z sie spotkałem z tym po raz pierwszy, ale kazde dodatki na ścianach były spowodowane cheatami. Wracając do tego co napisał Hedonista "Myśle że zabił Cię kilka razy i zrobiłeś ssy." Nie robię pochopnie ss bo dzis na dd2 ns mial 80/14 i późno mu zrobiłem ss;) Te ss zrobilem z mysla juz przez kilka dni co grywam a on ma awp a ja czesto raszuje i wrzucam sg i zawsze trafial. To nie pierwszy raz kiedy smoke na srodku i przy skrocie padam.
Użytkownik Hedonista napisał:Smiley wyślij mi link do Twojego nonsteama
Użytkownik Hedonista napisał:Wyślij link do nonstima na którym grasz w sensie wersji itp
Użytkownik Hedonista napisał:Jak jest sg na środku a wie jak sie wcelować w skracających dolna trupiarnie to sg na środku nie powoduje ze ich nie widać. Zobacz demo @ipoco i wtedy przyznasz mi racje. Rozmawiałem z Kucykiem na temat tej tarczy i poprosiłem @Smiley o wstawienie linku do jego nonstima na którym gra bo moze to byc wina wersji tego nonsteama, a jesli tak to dałbym warunkowe ub jak w przypadku niedozwolonych modeli lub celownika w Awp. Zrobi sie mu kontrolne screeny jak przeinstaluje Nonsteama i jesli wtedy bedzie Ok to nie widze powodu zeby miał nie grac dalej bo wh to on nie ma przynajmniej nie na demie z mapy na ktorej zostały mu zrobione ssy.
Użytkownik Parker napisał:Nie powiem Ci jak to wygląda jak się odpala, ale mogę powiedzieć, że jej nie ma jak gram czysto więc nie pierdolcie wszyscy farmazonów, bo kurcze jebłem i leżę na ziemi. WH często gęsto pokazuje nie tylko modele ale jakieś szczególne punkty na mapie, np. chociażby baldachimy na tuscanie itp. Tak samo jest z tą tarczą. Sorry, ale jak na SSach widzę, że gość jest odpalony to nie będę dema przeglądał bo wiem, że się odpala.
Użytkownik Parker napisał:Nie powiem Ci jak to wygląda jak się odpala, ale mogę powiedzieć, że jej nie ma jak gram czysto więc nie pierdolcie wszyscy farmazonów, bo kurcze jebłem i leżę na ziemi. WH często gęsto pokazuje nie tylko modele ale jakieś szczególne punkty na mapie, np. chociażby baldachimy na tuscanie itp. Tak samo jest z tą tarczą. Sorry, ale jak na SSach widzę, że gość jest odpalony to nie będę dema przeglądał bo wiem, że się odpala.
Użytkownik Parker napisał:Może dlatego, że ZAWSZE jak SS mają coś pokazać pokażą to na pierwszym SSie a to dlatego, że po pierwszym SSie gracz widzi, że są mu takowe robione bo pokazuje się komunikat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości