Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Arcanix napisał:Przecież to pewne że ma wh, tylko się kryje, non stop banowany. Demo napewno obejrzę z tego bana jak będę miał czas.
Użytkownik Wujo!(pl) napisał:Racja Zwierze.. Obiecuję poprawę tylko po co ta agresja odrazu...Ostatniego bana, którego dałem nie byłem w stanie otworzyć ssów..
Co do gracza xd. Zbanowałem delikwenta i biorę to na siebie, obserwowany był przez kilka map i było nas kilku adminów, wszyscy jednogłośnie stwierdziliśmy że lata odpalony, ale umiejętnie się z tym kryje. Częste zwalnianie na shifcie i chowanie się/wyczekiwanie na przeciwników, zbyt wiele jak na dobre słuchawki... nawet jak się chował to dziwnym trafem często celownikiem po modelach macał przez ściany![]()
Niech ktoś się zna lepiej na demkach go rozkimini i tyle. Wdg mnie 85% wh, a myślę że znam się na takich cwaniaczkach, bo bawię się w te strzelanie od ponad 10 lat..
Pozdrawiam, Ciebie Zwierze szczególnie:D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości