http://d1.hltv.org.pl/srv31356/HLTV-170 ... na.dem.zip1:22 - zauważył, że biegnie; ze względu an opóźnienie w czasie reakcji, mógł strzelić przez ścianę i trafić tego innego, ale później gdy tamtego widzi cofającego się, brak ruchu celownika w jego stronę, a byłoby to naturalnym odruchem.
2:10 - wchodząc na to B, nigdzie strzał nie został oddany w celu zeskanownia, a mógł, a strzelił tylko tam gdzie był przeciwnik, nic nie wystawało.
5:15 - zabija mnie, po czym jak wiadomo, po śmierci kamera z automatu zostaje przełączona na niego. haJta mógł usłyszeć, że jest na blisko, chociaż przy tylu strzałach ciężko określić pozycję. Następnie wychodząc z ciemni, idealnie namierzył na 2 hitboxy przeciwników, którzy byli za wieloma ścianami, po chwili uciekając z celownikiem, że niby na nich nie patrzy. Ta sytuacja zapaliła mi lampkę. (tutaj pomoże sposób Zwierza, który przedstawił w administracji, lub ewentualnie @Kira18 mi pomoże, jeżeli znajdzie się to demko co miało być nagrane).
Na następnej rundzie mógłbym coś na siłę napisać, ale po prostu wszedł jak do siebie.
9:05 - tutaj dostaje flesha pod nogi, powinien go pokryć tak na 60-70%. Jeszcze przed wybuchem zaczyna się strzelać z innym, który był koło balkonu. Lecz dziwię się, że nie przestawił się na tego co rzucił flesha, bo przecież będąc święcie przekonanym, że ma flasha, mógł do niego w każdej chwili wyskoczyć. Później chwilę na niego spojrzał idealnie, gdy był za bramą.
9:18 - tutaj gdy wchodził na bombsida, trochę ESP adminowskie przysłoniło, bo wydawało mi się, że nie mógł go dostrzec, hltv jednak pokazuje, że mógł

10:05 - tutaj mamy chwilowego laga hltv, więc nie ma co pisać.
Później kilka dobrych strzałów z awp, i następna runda. Nie ma co się przyczepiać.
14:05 - akcja po której dałem bana. Może wyszło tutaj trochę moje podirytowanie, bo wydawało mi się w tamtym momencie, że nastepni przeciwnicy byli bardziej pochowani, kiedy to ich namierzał, a tak to tylko trzeciego co zginął w ciemni, zabił spoglądając wcześniej przez skrzynie, ale mogło to być uwarunkowane granatem i pewnie podobnie bym się zachował, z tym odskokiem na prawo i lewo.
Czyli reasumując. Pośpieszyłem się, za mało tutaj akcji rozpisanych na +b (2:10 i 5:15), gdzie jakby ktoś inny to tak rozpisał, to dałbym unbana. Więc daję unabna i Zapraszam do gry.
p.s. od 2 dni wstecz, kiedy go pierwszy raz zobaczyłem, widziałem kilka magicznych akcji, ale ze względu na to, że nie pamiętam już, co, jak i na której mapie to nie będę wszystkich demek przeglądał.