Nick na serwerze: Pulkownik Wojtynski
Steam ID:
Staż w CS'a: Nie wiem dokładnie od kiedy gram w CS'a. Czasami myślę, że za długo. Umówmy się, że kilkanaście lat na pewno.
Link do GT: Niestety, ale wyskakuje mi błąd
Jak chcesz Nam pomóc?: Pracuje w większości w domu. Miałem swoje serwery, miałem także uprawnienia administratora na wielu serwerach w ciągu tych lat. Znam się na rozrywce - lubię dobrą, kulturalną grę i chce, aby taka była na CS-Lamers, serwerze na którym spędzam czasem wiele godzin.
CV: Admin na wielu serwerach, pixeloza i inne, dobre serwery w swoim czasie. Większości nie pamiętam. Czasami tworzę sieć serwerów gier w moim serwisie (na długie zimowe wieczory).
Napisz kilka słów o sobie:
Jestem z zamiłowania i pasji - strażakiem. Tym zajmuje się też zawodowo. 11 lat temu stworzyłem serwis branżowy - Remiza.pl i tak już zostało. Serwis w branży znany jest w całej Polsce i dynamicznie się rozwija. Zatrudniam ludzi, inwestuje, w wolnym czasie ratuję ludzi z opresji i samych strażaków - pomagam zdobywać fundusze, sprzęt. Mam wiele obowiązków, ale ... zawsze jestem dostępny, jeżeli będzie taka potrzeba (prócz akcji ratowniczo-gaśniczych). Sporo pracuje przy komputerze, a CS to dla mnie odskocznia od pracy. Młody nie jestem, stary nie jestem - z chęcią odpowiem na pytania, jeżeli jakieś się pojawią. Mam nadzieję, że przydam się Wam w ekipie.
Jeśli nie, to trudno, zawsze miło odwiedzam serwer jako gracz - stały już gracz
Oświadczam, że spełniam warunki wymagane przez CS-Lamers. - prócz postów, 10 dokładnie...