Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik HectorZKS napisał:Co nie wejdę na DM to lata jakiś odpał.
W regulaminie jest sztywny nakaz posiadania steama.
Jeśli można nagiąć tą zasadę to byłbym na tak. Na DM jest was za mało.
PS: Choć zawsze możecie mi dać NIEBIESKI kolorek, to wpadałbym pobanować/porobić ss'y na DM))
Użytkownik serio? napisał:Użytkownik HectorZKS napisał:Co nie wejdę na DM to lata jakiś odpał.
PS: Choć zawsze możecie mi dać NIEBIESKI kolorek, to wpadałbym pobanować/porobić ss'y na DM))
przestańjak ja ci pisze ze odpał to ty mi odpisujesz ze ci się nie chce....
I WEŹ ZROZUM LUDZI Z PŁOCKA.....
Użytkownik HectorZKS napisał:Użytkownik serio? napisał:Użytkownik HectorZKS napisał:Co nie wejdę na DM to lata jakiś odpał.
przestańjak ja ci pisze ze odpał to ty mi odpisujesz ze ci się nie chce....
I WEŹ ZROZUM LUDZI Z PŁOCKA.....
Wstawiając screeny z czatu na steam, kłamczuszku lubujący się w rudych istotach
Użytkownik Arcanix napisał:W ogóle niech się ktoś wypowie czy da się admina mieć bez stim bo niby na co go dadzą na IP czy na co na tel może? ja się nie znam więc niech ktoś z tych co wiedzą się wypowie, bo po co pisać posty na tak/nie jak by i tak nie dało się dać mu admina.
Użytkownik Arcanix napisał:Szczerze to ja jestem laik w sprawach programowania CSjak się da to ja nie mam pytań, widzę że jesteś dostępny i wogole, ale jak stim to nasze kontakty i zawsze lepiej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość