No serio już kiedyś pisaliśmy o tym na sb

powiem szczerze że nie wiedzę cie jako poważnego admina który nie będzie się bał zainterweniowac i trzymać powagę serwera. Zgłaszasz czity, nawet celnie, nie mówię o ewidentnych bo to i kamilgut pozna, ale czasami uda ci się odpala dostrzec, no ale praktyka czyni mistrza. Jeżeli będziesz poważny (nie mówię że pozartowac nie można bo sam mam tako styl bycia ale jako admin trochę sfolgowalem) będziesz trzymał się zasad to op można dać ale na dłużej niż miesiąc żebyś mógł pokazać że jesteś odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku

admin nie służy do robienia co mapę vote i sugerowania się kilkoma rtv czy próbami o zmianę, trzeba wiedzieć kiedy można i wiedzieć na co można zmienić, a zauważyłem że czasami chciałbyś mapę z której gracze szybko by uciekli, trzeba mieć to na uwadze że są fajne mapy ale tutaj są betony nie grwcze i większosc woli dd2 albo Nuke niż jakieś inne piranesi np

cele chyba robisz więc myślę że tutaj nie ma co pisać, kultura nawet jest, amx jest łatwy. Myślę że op można dać ale minimum miesiąc i przy czynnym adminowaniu a nie biernym bo Arcanix zrobi robotę
Reasumując op na minimum miesiąc.